miercuri, februarie 21, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăOrașul tăuSebeșFOTO Sociologul albaiulian Alin Tomuș a primit distincția de excelență din partea...

FOTO Sociologul albaiulian Alin Tomuș a primit distincția de excelență din partea Primăriei Sebeș: „Împart cu toți cei care au crezut în viziunea noastră”

Date:

Știri relevante

spot_img

Sociologul Alin Tomuș a primit, marți, distincția de excelență din partea Primăriei Municipiul Sebeș. Distincția a fost oferită pentru contribuția adusă la dezvoltarea socială a orașului.

Primarul Sebeșului, Dorin Nistor, i-a conferit, marți, disctincția de excelență a orașului sociologului albaiulian Alin Tomuș.

Sociologul albaiulian Alin Tomuș a primit distincția de excelență din partea Primăriei Sebeș: „Împart cu toți cei care au crezut în viziunea noastră”

Disctincția survine în urma implicării sociologului în procesul de dezvoltare socială a orașului „săsesc”. Alin Tomuș a contribuit la elaborarea documentelor strategice și a fundamentării lor sociologice.

Citește și: FOTO Caravana cu păpuși a pornit, din nou, la drum! Copiii din Țelna s-au bucurat de spectacolul „Farmecul iernii”

„Pentru mine, ca sociolog, finanțarea unei strategii cu peste 5,5 milioane de euro, arată că deciziile administrative nu pot fi eficiente decât dacă rădăcina lor este reprezentată de cercetări aprofundate și de metodologii complexe care să aducă administrației publice locale date de calitate.

Le mulțumesc colegilor mei din cadrul GAL Sebeș, din Primăria Sebeș și desigur, domnului primar Dorin Nistor pentru sprijinul constant și real în elaborarea strategiei.

Citește și: Șoferii din Alba Iulia care au parcat pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități, „arși” la buzunar în 2023. Amenzi de peste 100.000 lei

Distincția primită azi, o împart în mod firesc cu toți cei care au crezut în viziunea noastră.

În rest rămânem fideli convingerii că la Sebeș se poate”, a transmis Alin Tomuș.

Distincția de excelență primită de Alin Tomuș – Foto: Facebook/ Alin Tomuș
spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut