miercuri, noiembrie 29, 2023
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăCulturăTeatruFOTO Spectacol de teatru pentru copii, pe marile ecrane de cinema: “Motanul...

FOTO Spectacol de teatru pentru copii, pe marile ecrane de cinema: “Motanul Încălțat” ajunge în premieră la Alba Iulia

Date:

Știri relevante

spot_img

Duminică, 22 octombrie, de la ora 12:00, Teatru la Cinema aduce în premieră la Inspire Cinema din Alba Mall spectacolul pentru copii “Motanul Încălțat” de la Opera Comica pentru Copii.

Alba Iulia se pregătește să găzduiască o experiență teatrală de excepție pentru întreaga familie. Teatru la Cinema aduce în premieră spectacolul “Motanul Încălțat” la Inspire Cinema din Alba Mall, pe data de 22 octombrie, începând cu ora 12:00.

Spectacol de teatru pentru copii, pe marile ecrane de cinema

“Motanul Încălțat” este una dintre cele mai iubite povești de copii și adulți deopotrivă, iar acum are șansa de a prinde viață pe marile ecrane din Alba Iulia.

Această proiecție face parte din campania națională “Hai la teatru în orașul tău!” organizată de Teatru la Cinema, care aduce spectacole de teatru de producție românească în orașele care nu au cinematografe sau pentru cei care preferă să urmărească evenimentele online.

Biletele sunt disponibile online pe platforma scenatv.ro sau pot fi achiziționate la locație în ziua evenimentului.

Citește și: FOTO Bunica Maria, o văduvă de veteran de război, din Blaj, a împlinit vârsta de 101 ani. A fost sărbătorită de întreaga comunitate

Pregătiți-vă să fiți captivați de farmecul proiecției “Motanul Încălțat” și să trăiți o experiență teatrală de neuitat la Inspire Cinema din Alba Mall, Alba Iulia, pe 22 octombrie la ora 12:00!

Afiș: “Motanul Încălțat” – Foto: Teatru la Cinema
spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut