joi, februarie 22, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăOrașul tăuSebeșFOTO Tradiție de Crăciun, dusă mai departe de 17 ani, la Sebeș:...

FOTO Tradiție de Crăciun, dusă mai departe de 17 ani, la Sebeș: Tinerii vând turtă dulce și donează banii pentru cei nevoiași

Date:

Știri relevante

spot_img

Tinerii din Sebeș organizează, de 17 ani, un târg caritabil de turtă dulce de Crăciun. Ei confecționează și vând sute de figurine din turtă dulce, donând încasările pentru a ajuta familiile nevoiașe.

Voluntarii comunității săsești din Sebeș au organizat, pentru al 17-lea an consecutiv, un târg caritabil de turtă dulce, unde s-au vândut sute de figurine dulci.

Evenimentul tradițional a avut ca scop strângerea de fonduri pentru 30 de familii nevoiașe din zonă.

Tradiție de Crăciun, dusă mai departe de 17 ani, la Sebeș

Figurinele, precum steluțe, Moși Crăciun și case de poveste, pregătite cu migală, au fost comercializate la târgul de Crăciun desfășurat în curtea Bisericii Evanghelice din Sebeș.

Banii obținuți vor fi folosiți pentru a aduce bucurie în sărbătorile de iarnă unor familii nevoiașe, oferindu-le alimente și cadouri.

Pe lângă aceasta, o parte din sumele strânse vor fi donate centrului de îngrijiri paliative, având scopul de a aduce un strop de bucurie și copiilor aflați în această unitate.

Citește și: Cristian Păun, profesor universitar la ASE: “Învățământul universitar a devenit prea costisitor”

Tradiție de Crăciun de 17 ani

“Vrem să vă împărtășim povestea frumoasă din spatele evenimentului special care se va desfășura mâine – Târgul Caritabil.

Acum 17 ani, un grup de spiriduși a hotărât să asigure masa de Crăciun pentru câteva familii nevoiașe. De atunci, această tradiție a continuat și ne-am propus să facem și mai mult bine în fiecare an. Dacă Târgul Caritabil de mâine merge bine, 30 de familii vor beneficia de alimente și cadouri pentru cei mici.

Este o oportunitate minunată de a aduce zâmbete pe fețele acestor copii și de a le oferi o experiență specială de Crăciun. Dar nu ne oprim aici!

O parte din banii strânși la târg vor fi donați centrului de îngrijiri paliative. Ne dorim să le aducem puțină bucurie copiilor care se află în această situație dificilă și să le oferim sprijinul necesar.

Citește și: Viceprimarul Alba Iuliei, asigură progres în proiectele urbane ale municipiului: “Încep să se vadă rezultatele din teren”

Să fim împreună în această perioadă specială a anului și să facem împreună puțin bine.

Vă mulțumim pentru sprijinul vostru și pentru că ne ajutați să aducem zâmbete an de an!”, au scris organizatorii pe pagina de Facebook.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut