joi, aprilie 25, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăLifestyleAnimaleFOTO Un animal rar a fost surprins de jandarmii montani în Munții...

FOTO Un animal rar a fost surprins de jandarmii montani în Munții Carpați: „O întâlnire remarcabilă”

Date:

Știri relevante

spot_img

Un animal rar a fost surprins de jandarmii montani din Brașov. Imaginile inedite arată o căprioară cu blana albă.

O căprioară albă, considerată a fi o apariție rară în peisajul montan, a fost surprinsă pe traseul din zona Valea Porții din Bran de către jandarmii postului montan Bran-Moieciu.

Un animal rar a fost surprins de jandarmii montani în Munții Carpați: „O întâlnire remarcabilă”

Imaginile arată un specimen de căprioară rar întâlnit, cu blana albă – particularitate pusă pe seama albinismului, explică Jandarmeria Brașov.

„Colegii noștri de la Postul Montan Bran-Moieciu, aflați pe traseul din zona Valea Porții din Bran, au avut parte de o întâlnire surprinzătoare cu un exemplar de căprioară albă.

Citește și: Moș Loghin, veteranul de război din Alba, a plecat în eternitate la vârsta de 102 ani. A luptat contra rușilor, în Cecenia

Culoarea foarte rar întâlnită a blănii se datorează cel mai probabil albinismului, o tulburare genetică ce se manifestă prin producerea în cantități foarte mici sau deloc a melaninei, pigmentul care colorează pielea, ochii și părul”, a precizat Jandarmeria Brașov.

În aceeași postare, Jandarmeria Brașov a subliniat importanța protejării mediului înconjurător, prin grija față de faună și floră.

Citește și: Un arhimandrit din Alba și un fost duhovnic al Mănăstirii Râmeț vor fi propuși pentru a fi făcuți sfinți. Slujitori ai bisericii în perioada comunistă

„Satisfacția acestor întâlniri de care au parte jandarmii montani este inegalabilă, de aceea vă îndemnăm încă o dată să aveți grijă de natură și de mediul înconjurător, pentru a avea cu toții parte de astfel de întâlniri remarcabile!”, a adăugat Jandarmeria Brașov.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut