miercuri, octombrie 4, 2023
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateFOTO Un electrician a mers chitit să taie curentul unei familii, dar...

FOTO Un electrician a mers chitit să taie curentul unei familii, dar a renunțat după ce a găsit un bilet în geam. Ce scria pe el

Date:

Știri relevante

spot_img

Un electrician din San Luís, Argentina, a avut o întâlnire cu compasiunea atunci când a fost chemat să întrerupă curentul electric unei familii care întârziase cu plata facturilor. Însă, ceea ce a descoperit la fața locului l-a determinat să își schimbe planurile.

Un electrician a mers chitit să taie curentul unei familii, dar a renunțat după ce a găsit un bilet în geam

Electricianul a mers să taie curentul familiei după ce facturile nu au fost achitate la timp.

Când a ajuns acolo, angajatul a avut parte de o surpriză care l-a determinat să schimbe destinul familiei. S-a dus să taie curentul, dar a avut o surpriză Un angajat al unei companii de electricitate din San Luís, Argentina, a dat dovadă de compasiune și a demarat o campanie de strângere de fonduri pentru a ajuta un tată singur să nu rămână fără curent electric.

Povestea emoționantă a acestui act de bunătate a devenit virală.

Xavier Rubilar, un angajat al unei companii de electricitate din San Luís, Argentina, se îndrepta spre casa unui bărbat pentru a opri curentul electric din cauza neplății, când a dat peste un mesaj postat în geam care l-a făcut să-și schimbe planurile.

Citește și: FOTO Solidaritate pentru educație: Sute de ghiozdane complet echipate pentru școală, donate de Crucea Roșie copiilor defavorizați din Alba

Biletul din geam – Foto: newsweek.ro

“Vă rog, nu-mi opriți lumina. Mi-am pierdut locul de muncă, sunt singur cu cele două fiice ale mele. Voi plăti imediat ce voi putea”, scrie pe biletul pe care Rubilar l-a împărtășit prin intermediul rețelelor sale de socializare.

Gestul lui Rubilar a fost de a nu întrerupere furnizarea de electricitate și de a găsi o soluție pentru a ajuta familia în dificultate. Cu sufletul mișcat de povestea acestui tată dedicat, el a decis să împărtășească biletul și povestea pe rețelele sale de socializare, cerând sprijinul comunității.

Inițiativa

Astfel, văzând mesajul, angajatul a inițiat o colectă de solidaritate pentru a-l ajuta pe bărbat, împărtășind povestea prin intermediul contactelor sale de pe WhatsApp și pe rețelele de socializare.

“Aș vrea să îi dau o mână de ajutor acestui om. El nu știe nimic și nici nu va ști cine a plătit pentru el, dar va găsi un cadou frumos pentru Ziua Tatălui. Vă rog să mă ajutați”, a explicat angajatul.

Inițiativa a devenit rapid virală, emoționând mii de utilizatori care au vrut să contribuie și ei la ajutorarea familiei aflate în dificultate, făcând mai multe transferuri bancare.

După cum explică angajatul pentru La Nación: “L-am contactat și i-am arătat donațiile care au existat pe rețelele de socializare. Câteva ore mai târziu am primit apeluri de la oameni care doreau să își plătească toate facturile. În scurt timp am ajuns la suma totală”, potrivit italy24.

Citește și: E oficial! Marea deschidere a Sălii Polivalente “Alba Blaj” are loc pe 30 septembrie. Cât a costat

Strângere de fonduri

În doar câteva zile, campania a avut un succes răsunător, reușind să strângă 49.729 pesos argentinieni (puțin peste 400 de euro), mai mult decât suficient pentru a plăti facturile de electricitate restante. Între timp, tatălui nu-i venea să creadă de ajutorul primit și numărul mare de oameni care au colaborat pentru ca el să nu rămână fără curent. Reacția tatălui a fost una de recunoștință.

În timp ce primea banii, nu și-a putut stăpâni lacrimile de fericire și a simțit că nu este singur în lupta sa. Gestul angajatului companiei de electricitate și generozitatea comunității au schimbat viața acestui tată și a celor două fiice ale sale, potrivit newsweek.ro.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut