joi, iunie 13, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateFOTO Veteranii de război Ioan Cerghedean și Neculai Vrabie din Alba, vizitați...

FOTO Veteranii de război Ioan Cerghedean și Neculai Vrabie din Alba, vizitați de elevii și reprezentanții Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul”. Au primit distincții și cadouri

Date:

Știri relevante

spot_img

Veteranii de război Ioan Cerghedean și Neculai Vrabie din Alba, vizitați de elevii și reprezentanții Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul”. Au primit distincții și cadouri cu ocazia Zilei Veteranilor de Război.

Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat vineri pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba.

Veteranii de război Ioan Cerghedean și Neculai Vrabie din Alba, vizitați de elevii și reprezentanții Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul”

Vizitele s-au înscris în cadrul campaniei “Onor veteranilor de război”, desfășurată de Ministerul Apărării Naționale în colaborare cu Asociația ONOR.

Campania își propune să le ofere respectul și prețuirea care li se cuvin, celor care au apărat independenţa, suveranitatea și integritatea teritorială a României.

Citește și: Chedveș Vlad, elev al Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu” din Alba Iulia, a obținut premiul II la concursul internațional de matematică „Luminamath”

„Elevii sergent Brian Andrea, Damaris Metercz și Bianca Pavel și elevul caporal Ștefan Botezan i-au vizitat pe veteranii de război Ioan Cerghedean din localitatea Galda de Jos, născut la data de 16 iunie 1922 și Neculai Vrabie din municipiul Alba Iulia, născut la data de 24 noiembrie 1925, pentru a le înmâna distincțiile semnate de ministrul apărării naţionale și pachete cadou, oferite cu ocazia Zilei Veteranilor de Război.

Elevii au fost însoțiți de maiorul Cosmin Stan, doamna căpitan Magda Popa și plutonierul adjutant principal Ioan Benchea-Mincu.

Citește și: Mihaela Tatu a inaugurat Școala Gimnazială Nr. 1 Luncșoara, renovată de Asociația BookLand

Ei le-au mulțumit venerabililor veterani pentru sacrificiul depus și pentru devotamentul cu care și-au apărat și servit țara și l-au transmis urări de sănătate”, au transmis reprezentanții instituției de învățământ.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut