luni, iulie 22, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateFOTO Zeci de familii din Alba Iulia își vor petrece Revelionul în...

FOTO Zeci de familii din Alba Iulia își vor petrece Revelionul în casă nouă. Primăria le-a predat cheile apartamentelor ANL

Date:

Știri relevante

spot_img

Într-o ceremonie desfășurată vineri, Primăria Alba Iulia a înmânat cheile apartamentelor ANL pentru 21 de familii. Cheile locuințelor au fost înmânate beneficiarilor de primarul Gabriel Pleșa.

Într-o atmosferă de sărbătoare, vineri, Primăria Alba Iulia a organizat un moment special pe strada Lalelelor nr. 97A, unde primarul Gabriel Pleșa a înmânat cheile apartamentelor ANL pentru 21 de familii.

21 de familii din Alba Iulia își vor petrece Revelionul în casă nouă

“Un moment de mare bucurie pentru cele 21 de familii care au primit astăzi cheile noilor apartamente ANL în care se vor muta.

Citește și: Școala de Arte și Meșteșuguri din Alba încheie anul cu numeroase spectacole și producții artistice, desfășurate în cadrul CCAB

În același timp, un moment de împlinire pentru mine și colegii din Primăria Alba Iulia alături de care, în ultimii ani, am făcut tot ce-a ținut de noi ca să ajungem, cât mai repede, la momentul în care aceste tinere familii, cu un total de 70 de membri, vor reporni în viață grație sprijinului esențial pe care l-au primit astăzi.

Celor 21 de apartamente cu 1, 2 sau 3 camere li se alătură alte 15 apartamente, pe care le vom preda Ministerului Apărării Naționale la începutul lunii ianuarie 2024, conform acordului prin care ministerul a pus la dispoziția Municipiului Alba Iulia cei 95.803 mp, situați în strada Lalelelor nr. 97A, pe care în următorii ani vom construi un întreg cartier.

Citește și: Veste bună pentru șoferi: Guvernul prelungește plafonarea polițelor RCA

Investiția totală depășește 10 milioane lei, din care cca. 81% a reprezentat costul construirii celor două blocuri, suportat de Agenția Națională pentru Locuințe, diferența reprezentând cheltuiala de la bugetul local pentru viabilizarea amplasamentului: utilitățile aferente construcțiilor (apă, canalizare, energie electrică, gaze naturale), căi de acces, iluminat public, alei pietonale, parcaje și spații verzi.”, a transmis primarul Gabriel Pleșa pe pagina de Facebook.

Primăria le a predat cheile apartamentelor ANL Foto FacebookGabriel Pleșa
author avatar
Valentina Curac
spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut