sâmbătă, decembrie 9, 2023
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăOrașul tăuBaia de ArieșFOTO Zi de sărbătoare la Centrul de Îngrijire din Baia de Arieș:...

FOTO Zi de sărbătoare la Centrul de Îngrijire din Baia de Arieș: Inaugurări, restaurări și rugăciuni pentru persoanele cu dizabilități

Date:

Știri relevante

spot_img

Sfântul Ierarh Nectarie a fost prăznuit cu solemnitate la Centrul de Îngrijire și Asistență pentru Persoane Adulte cu Dizabilități din Baia de Arieș. Evenimentul a inclus rugăciuni, inaugurarea unei săli de kinetoterapie și lucrările de restaurare a fațadei clădirii.

“Joi, 9 noiembrie 2023, Sfântul Ierarh Nectarie din Eghina a fost prăznuit la Centrul de Îngrijire și Asistență pentru Persoane Adulte cu Dizabilități din Baia de Arieș.

Zi de sărbătoare la Centrul de Îngrijire din Baia de Arieș

Sărbătoarea a fost marcată printr-o serie de evenimente derulate cu scopul de a sublinia importanța și puterea rugăciunilor Sfântului Nectarie pentru persoanele bolnave, fapt adeverit încă din timpul vieții sale sfinte.

Programul zilei a debutat cu Taina Sfântului Maslu, oficiată de către părintele protopop Andrei Bâldea, alături de un sobor de preoți, format din coordonatori ai Centrelor sociale din protopopiatul Câmpeni. La final, părintele Andrei Bâldea a rostit un cuvânt în care au fost evocate momente din viața Sfântului Nectarie și modul în care acesta mijlocea pentru tămăduirea bolnavilor încă din timpul păstoririi sale. În continuare, a fost inaugurată noua sală de kinetoterapie din incinta Centrului social, investiție în valoare de 140.000 lei și dotată cu aparatură de 10.300 lei.

Evenimentul a avut loc în prezența părintelui Nicolae Ignat, consilier social-misionar al Eparhiei Alba Iuliei, a domului dir. Valentin Frăcea, a doamnei dir. adj. Mirela Mandroc, a doamnei Loredana Lascu, șef serviciu rezidențial adulți în cadrul DGASPC Alba, a doamnei Daniela Truța, dir. executiv al Asociației Filantropia Ortodoxă Alba Iulia și a altor membri ai organizației.

Citește și: Bărbat din Alba Iulia, reținut de polițiști după ce și-a amenințat mama și a distrus mai multe lucruri din casă. Ce s-a întâmplat

Totodată, a avut loc și recepția lucrărilor de restaurare a fațadei aferente clădirii în care se desfășoară activitatea. Coordonatorii acestui Așezământ, manager Camelia Nicoară și pr. Ionel Nicoară, împreună cu personalul Centrului, aduc mulțumiri tuturor celor prezenți și implicați în evenimentele de astăzi, care au constituit pentru beneficiarii noștri un sentiment de prețuire și susținere în nevoile lor.”, au scris reprezentanții Arhiepiscopiei Ortodoxe a Alba Iuliei pe pagina de Facebook.

Centrul de Îngrijire și Asistență pentru Persoane Adulte cu Dizabilități din Baia de Arieș – Foto: Facebook/Arhiepiscopia Ortodoxă Română a Alba Iuliei
spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut