luni, iulie 22, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăOrașul tăuTeiușFOTO Zi specială la Teiuș: 20 de cupluri au fost premiate pentru...

FOTO Zi specială la Teiuș: 20 de cupluri au fost premiate pentru împlinirea a 50 de ani de căsătorie

Date:

Știri relevante

spot_img

20 de cupluri din Teiuș au fost sărbătorite pentru reușita lor de a împlini 50 de ani de căsătorie sau chiar mai mult. Evenimentul a avut loc pe 12 octombrie 2023 și a fost organizat de Administrația Locală.

Într-o zi memorabilă la Teiuș, Administrația Locală a marcat cu solemnitate și emoție faptele remarcabile a 20 de cupluri, care au sărbătorit împlinirea a 50 de ani de căsătorie și chiar peste această cifră impresionantă.

Aniversare specială la Teiuș

Cu diplome, flori și premii, cuplurile au fost apreciate pentru devotamentul lor în a menține o căsnicie solidă.

“Zi aniversară, la Teiuș! Administrația locală marchează prețuirea și respectul pentru cele 20 de cupluri, care astăzi au fost premiate pentru împlinirea a 50 de ani de căsătorie și peste 50 ani, a celor longevive.

Ziua de 12 octombrie 2023, va rămâne o zi specială, care a adus bucurie și emoție pe chipurile sărbătoriților, fiindu-le oferite diplome aniversare, flori, premii simbolice în bani și surprize dulci.

Citește și: Jandarmii din Alba, în mijlocul cetățenilor și în acest weekend. La ce evenimente vor fi prezenți

50 de ani de căsătorie neîntreruptă, înseamnă că indiferent de cele intervenite într-o viață, bune sau rele, împreună se pot “muta munții”, iar valorile familiei și respectul sunt modele de viață! Le dorim zile senine, bucurii și sănătate pentru ca e cea mai prețioasă! La mulți ani, dragii noștri!”, au transmis reprezentanții primăriei Teiuș pe pagina de Facebook.

author avatar
Valentina Curac
spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut