sâmbătă, decembrie 9, 2023
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăEducațieFOTO Ziua Porților Deschise la Colegiul Militar “Mihai Viteazul” din Alba Iulia:...

FOTO Ziua Porților Deschise la Colegiul Militar “Mihai Viteazul” din Alba Iulia: Elevii, ghidați prin procesul educațional

Date:

Știri relevante

spot_img

Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” a oferit o privire în interiorul instituției în cadrul Zilei Porților Deschise. Elevii au avut oportunitatea să exploreze procesul de admitere, oferta educațională și să interacționeze cu elevii militari, care le-au împărtășit din experiențele lor.

“Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” și-a deschis astăzi porțile pentru cei care au dorit să se familiarizeze cu activitatea și specificul instituției.

Ziua Porților Deschise la Colegiul Militar “Mihai Viteazul” din Alba Iulia

Oaspeții au aflat informații privind procesul de admitere, oferta educațională, baza materială și didactică a instituției și activităţile zilnice ale elevilor militari. Ei au interacționat cu tinerii în uniformă, care le-au împărtăși experiențele lor din perioada în care s-au pregătit pentru admiterea în colegiul militar și lucrurile pe care le-au realizat de când au fost admiși în instituția de învățământ liceal militar.

În sala de sport a colegiului a fost amenajat traseul utilitar-aplicativ pe care candidații la admitere trebuie să îl parcurgă, elevii primind explicații despre executarea elementelor, baremul dar și penalizările pe care le pot primi pentru executarea incorectă a exercițiilor.

Citește și: FOTO Pompierii de la ISU Alba și-au deschis porțile pentru sute de copii aflați în “Săptămâna Altfel”. Ce activități au desfășurat

La activitate au participat și reprezentanți ai Centrului Militar Județean Alba, biroul informare-recrutare și cei ai Centrului Zonal de Selecție și Orientare Alba Iulia „Avram Iancu”, care le-au oferit informații prețioase legate de procesul de recrutare și selecție în vederea admiterii în colegiile naționale militare.

Mulțumim tuturor de vizită și sperăm că interacțiunea cu elevii militari vă va fi de ajutor și vă va inspira în decizia pe care o veți lua pe viitor!”, au scris reprezentanții colegiului pe pagina de Facebook.

Elevii, ghidați prin procesul educațional – Foto: Facebook/Colegiul Național Militar “Mihai Viteazul” Alba Iulia
spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut