luni, iulie 15, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateFuncționarii de la Ciugud, în frunte cu Gheorghe Damian, au donat sânge...

Funcționarii de la Ciugud, în frunte cu Gheorghe Damian, au donat sânge la Centrul de Transfuzie Alba: „Fiecare pictură contează”

Date:

Știri relevante

spot_img

Funcționarii Primăriei Ciugud, în frunte cu primarul Gheorghe Damian, au donat sânge la Centrul de Transfuzie din Alba. Acțiunea e un apel pentru donarea de sânge.

„Colegii noștri și primarul Gheorghe Damian au transformat donarea de sânge într-o rutină. Așa cum vă spunem mereu, NU NE LĂUDĂM, ci facem public gestul lor în speranța că mulți dintre voi le veți urma exemplul.

Funcționarii de la Ciugud, în frunte cu Gheorghe Damian, au donat sânge la Centrul de Transfuzie Alba: „Fiecare pictură contează”

Este o perioadă în care centrele de transfuzii sanguine au mare nevoie de donatori și de sângele lor. Fiecare picătură contează în lupta pentru salvarea de vieți!

Citește și: Jandarmeria Alba angajează ofițer specialist relații publice! Care sunt condițiile și până când te poți înscrie?

DONAȚI SÂNGE pentru că orice donare poate face diferența între viață și moarte! În întreaga țară, centrele de transfuzii au mereu nevoie de sânge, iar o singură donare poate salva 3 vieți”, au transmis reprezentanții Primăriei Ciugud.

Cum puteți dona sânge?

Orice persoană, poate dona sânge dacă are între 18 și 60 de ani, minim 50 de kilograme și o stare de sănătate bună.

Donarea de sânge este benefică și pentru sănătatea donatorului, care beneficiază totodată de un set de analize gratuite.

Centrul de Transfuzie Sanguină Alba are program de luni până vineri, între orele 7:30 și 12:00, și se afla în curtea Spitalului Județean de Urgență Alba, în clădirea DSP Alba.

author avatar
Redacția AlbaPress
spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut