miercuri, noiembrie 29, 2023
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateGabriel Pleșa, întâlnire cu firmele care lucrează la lotul de mobilitate urbană...

Gabriel Pleșa, întâlnire cu firmele care lucrează la lotul de mobilitate urbană în Alba Iulia: ”Trebuie să-și facă treaba bine și la timp”

Date:

Știri relevante

spot_img

Primarul Gabriel Pleșa a avut o nouă întâlnire cu firmele care lucrează la proiectele de mobilitate urbană în Alba Iulia. În urma întâlnirii primarul și-a exprimat sprijinul ca toate departamentele și firmele contractate să își facă treaba “bine și la timp”.

“Împreună cu colegii din Primăria Alba Iulia, am avut astăzi o întâlnire importantă și eficace cu firmele care lucrează pe loturile de mobilitate urbană, operatorii rețelelor de cablu și iluminat public și compania care se ocupă de relocarea în subteran a rețelelor aeriene (energie electrică și curenți slabi).

Gabriel Pleșa, întâlnire cu firmele care lucrează la lotul de mobilitate urbană în Alba Iulia

Am verificat graficele de execuție și modul în care se corelează lucrările constructorilor mai sus amintiți, pentru că proiectul de mobilitate urbană se implementează în paralel cu proiectele de iluminat public de tip LED și cu eliberarea domeniului public de rețele aeriene, prin mutarea acestora în subteran.

Dacă toți cei prezenți își vor respecta angajamentele, putem spune că așteptăm fără emoții sezonul rece, Ziua Națională și sărbătorile de iarnă. Vrem ca până la finalul anului să aducem la strat de binder toate arterele din proiectul de mobilitate, iar pe unele dintre ele vom pune inclusiv stratul de uzură, cum deja se lucrează la strada Regimentul V Vânători.

O veste bună este și apropierea de final a lucrărilor de pe cele trei proiecte de iluminat public LED, lotul III (Bărăbanț, Pâclișa, Oarda și Micești) urmând a fi recepționat chiar săptămâna viitoare.

Citește și: Daniel David, rectorul UBB: “În 5-10 ani oamenii vor avea cipuri implantate în cap. Ne vor optimiza”

Îi asigur pe albaiulieni că urmăresc zi de zi evoluția tuturor lucrărilor edilitare care se desfășoară în municipiu și voi lua absolut toate măsurile necesare astfel încât departamentele Primăriei și firmele contractate să-și facă treaba bine și la timp.”, a transmis primarul Gabriel Pleșa pe pagina de Facebook.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut