sâmbătă, decembrie 9, 2023
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateGabriel Pleșa s-a întâlnit cu Ministrul Finanțelor. Discuții despre reducerea cheltuielilor bugetare:...

Gabriel Pleșa s-a întâlnit cu Ministrul Finanțelor. Discuții despre reducerea cheltuielilor bugetare: „Vor afecta negativ comunitățile”

Date:

Știri relevante

spot_img

Gabriel Pleșa, primarul municipiului Alba Iulia, s-a întâlnit, miercuri, cu Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, în cadrul unei ședințe de lucru la sediul Asociației Municipiilor din România. Au discutat despre impactul reducerii cheltuielilor bugetare.

Primarul municipiului Alba Iulia a participat ieri, la sediul Asociației Municipiilor din România, la o întâlnire de lucru cu reprezentanții Ministerului Finanțelor, principala temă pe agendă fiind proiectul ordonanței de urgență privind măsurile fiscal bugetare pe care Guvernul intenționează să le ia în perioada următoare.

Gabriel Pleșa s-a întâlnit cu Ministrul Finanțelor

Primarul Gabriel Pleșa a făcut parte din delegația condusă de Emil Boc, edilul municipiului Cluj-Napoca și președinte al AMR, care s-a întâlnit cu ministrul finanțelor Ioan Marcel Boloș și secretarul de stat Daniela Pescaru.

Citește și: Ședințe de lucru la mai multe primării din Apuseni, solicitate de prefectul de Alba. De ce trebuie să participe și localnicii

Ministrul finanțelor a prezentat principiile viitoarei OUG și a luat act de propunerile AMR, urmând ca în perioada următoare Asociația Municipiilor din România să poată evalua forma consolidată a proiectului OUG.

”Asociația Municipiilor din România a luat o poziție fermă vizavi de unele prevederi ale proiectului viitoarei ordonanțe de urgență, care vor afecta negativ comunitățile locale dacă vor intra în vigoare”, a declarat primarul Gabriel Pleșa.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut