joi, iunie 13, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăSportGimnastele de la Clubul Sportiv „Alexandra Pavel” din Alba Iulia, în top...

Gimnastele de la Clubul Sportiv „Alexandra Pavel” din Alba Iulia, în top la o competiție internațională: Au obținut medalii de aur și argint

Date:

Știri relevante

spot_img

Gimnastele de la Clubul Sportiv „Alexandra Pavel” din Alba Iulia, medaliate la o competiție internațională. Au obținut medalii de aur și argint.

Prima ediție a competiției Internaționale de gimnastică ritmică „Chișinău Rhythmic Stars“, organizată de Direcția Educație,Tineret și Sport, în colaborare cu Federația de Gimnastică Ritmică Sportivă a Republicii Moldova, s-a desfășurat la Chișinău, în Republica Moldova, în cadrul Futsal Arena a FMF, în perioada 26-28 aprilie.

Gimnastele de la Clubul Sportiv „Alexandra Pavel” din Alba Iulia, în top la o competiție internațională

În competiție s-au întrecut peste 300 de gimnaste din țări precum Republica Moldova, Israel, Irlanda, Bulgaria, Luxemburg, Ucraina, Austria și România.

Din țara noastră au participat șase cluburi: Dandri București, Sportul Studențesc București, Iași, ACS Alexandra Pavel din Alba Iulia, Baia Mare și CS Victoria Cumpăna, din județul Constanța.

Citește și: Chedveș Vlad, elev al Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu” din Alba Iulia, a obținut premiul II la concursul internațional de matematică „Luminamath”

Clubul Sportiv “Alexandra Pavel” a fost reprezentat la Chișinău de 7 gimnaste: Călin Carla, Barbu Miruna Teodora, Leterna Andreea Ștefania (categoria junioare IV, 6-8 ani), Barbu Iarina Victoria, Taltabeț Antonia, Groza Laura (categoria junioare III, 10-11 ani) și Pavel Alexandra Georgiana (categoria seniori).

Sportivele albaiulience au obținut patru medalii, dintre care una de aur și trei de argint: Pavel Alexandra: locul I (cerc) și locul II (panglică), Barbu Iarina Victoria: locul II (coardă) și Taltabeț Antonia: locul II (coardă).

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut