miercuri, noiembrie 29, 2023
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateGroapa de gunoi „de ocazie" de la Schit, un adevărat focar de...

Groapa de gunoi „de ocazie” de la Schit, un adevărat focar de infecție! Un cetățean cere ajutorul autorităților: „E jale”

Date:

Știri relevante

spot_img

În zona Schitului din Alba Iulia, o porțiune de teren a fost transformată într-un veritabil depozit de deșeuri. Un cetățean a atras atenția asupra acestei situații, marți seara, printr-o postare pe Facebook.

Groapa de gunoi „de ocazie” de la Schit, un adevărat focar de infecție

Un cetățean a semnalat problema deșeurilor dintr-o zonă neautorizată din Alba Iulia.

Potrivit informațiilor furnizate marți seara pe Facebook, aceasta nu este o situație singulară, ci una frecvent practicată.

“Alba Iulia, august 2023, zona fostelor vii în capătul bulevardului, sub pădure. Practic groapa de gunoi a altor gunoaie din acest oraș!

Poate că încă ne mai șochează nesimțirea și putreziciunea din mintea unora, dar sper ca autoritățile să solicite verificarea imaginilor tuturor camerelor de supraveghere a caselor din zonă.

Vorbim de dube care frecventează zona zilnic, și sigur nu vin să ia aer curat de la pădure. Vin pe drum, nu zboară, iar multe case din drumurile care duc în zona, au camere, inclusiv spre zona respectivă.

Citește și: E oficial! Aiudeanul Andrei Cordea, prezentat în Arabia Saudită: „Sunt extrem de încântat să mă alătur lui Al-Tai”

Cu siguranță exista martori printre cei care vin frecvent în zona, și chiar își fac veacul pe acolo. Si sper încă odată, ca se vor pune și camere de supraveghere, chiar în zona terenului cu pricina, a pistei de biciclete și a Panoramicului, pentru ca e jale!

Sunt convinsă că dacă se va dori punerea cap la cap a unor informații, imagini, foarte sigur și martori, etc., mizerabilii vor putea fi prinși.

Reamintesc încă odată, ca zona este “raiul” petrecăreților care au diverse “activități” mai puțin ortodoxe, zilnic (cu precădere seara și noaptea), mai ales în weekenduri, și a celor care vor sa scape de sacii cu gunoaie de acasă (fiecare tufă din zonă este marcată cu saci cu resturi menajere), dar și a deșeurilor voluminoase după cum stau mărturie și aceste poze.

Nu de puține ori, am găsit piese de mobilier în zona, inclusiv fotolii, cărucioare, etc! Astăzi, autorii au fost mai mai “rafinați”, au lăsat și un tablou”, a scris un cetățean pe pagina de Facebook.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut