joi, iulie 18, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateGrup de „nomazi” care practica cerșetoria în Alba Iulia, sancționați de Poliția...

Grup de „nomazi” care practica cerșetoria în Alba Iulia, sancționați de Poliția Locală. „Baza”, cu căruțe și animale, sub podul de la Mureș

Date:

Știri relevante

spot_img

Grup de „nomazi” care practica cerșetoria în Alba Iulia, sancționați de Poliția Locală. „Baza”, cu căruțe și animale, sub podul de la Mureș.

Astăzi, în urma unei sesizări primite de la cetățenii din cartierul Oarda de Jos, un echipaj al Poliției Locale Alba Iulia s-a deplasat pe str. Garoafelor, unde au fost identificate două persoane de sex feminin, însoțite de copii, care apelau la mila publicului.

Grup de „nomazi” care practica cerșetoria în Alba Iulia, sancționați de Poliția Locală. „Baza”, cu căruțe și animale, sub podul de la Mureș

Persoanele în cauză au fost sancționate contravențional pentru cerșetorie, împotriva acestora fiind continuate cercetările pentru comiterea infracțiunii de folosire a minorului în scop de cerșetorie.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că acestea sunt însoțite de un grup mai mare de persoane, venite din județul Cluj și care s-au instalat, în mod ilegal, cu căruțe și animale domestice, sub podul de trecere a căii ferate de peste râul Mureș.

Citește și: Greșeala pe care o fac șoferii și le bagă mașina direct în service: „Scurtează durata de viață a autovehiculului cu 10 ani”

La fața locului au fost legitimate 15 persoane (adulți și minori), cărora le-a fost pus în vedere să părăsească zona, având în vedere faptul că, pe parcursul șederii lor în oraș aceștia cerșesc, producând astfel disconfort și o stare de nesiguranță cetățenilor.

„Pe această cale, subliniez, așa cum am făcut-o în mai multe rânduri, în Alba Iulia cerșetoria și alte fapte care produc disconfort sau o stare de nesiguranță, nu sunt și nu vor fi tolerate, siguranța și protecția albaiulienilor fiind primordială”, a transmis viceprimarul Emil Popescu într-o postare pe Facebook.

author avatar
Redacția AlbaPress
spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut