duminică, iunie 16, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăCulturăTimp liber - EvenimenteGrupul vocal „Synavlia” va concerta la Alba Iulia. Actul artistic va fi...

Grupul vocal „Synavlia” va concerta la Alba Iulia. Actul artistic va fi completat de inserțiile dramatice ale actorului Vali Popescu

Date:

Știri relevante

spot_img

Joi, 18 aprilie 2024, Grupul vocal „Synavlia” din Cluj-Napoca va susține un concert extraordinar la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia.

Evenimentul muzical-artistic, intitulat „Lumină din Lumină”, va debuta la ora 19.00, intrarea fiind liberă, în limita locurilor disponibile.

Grupul vocal „Synavlia” va concerta la Alba Iulia

Prin piesele muzicale propuse spre audiție, membrii formațiunii vocale vor oferi publicului o adevărată călătorie sonoră specifică perioadei premergătoare Praznicului Învierii Domnului.

Repertoriul Grupului vocal va cuprinde o selecție deosebită de lucrări corale românești, dar și piese din registrul internațional, interpretate a capella sau cu acompaniament de pian.

Experiența profundă și emoționantă a actului artistic va fi completată de inserțiile dramatice ale actorului Vali Popescu, precum și de acordurile pianistului Tim Patrick Thieme.

Citește și: Sfântul Ioan de la Lavra Veche, sărbătorit pe 19 aprilie. De ce este bine să ți post în această zi?

Grupul vocal „Synavlia” este un cvartet vocal profesionist, înființat în anul 2020. Formațiunea este alcătuită din patru membri, absolvenți ai Academiei Naționale de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca.

Caracterizați prin valorile creștine cultivate cu dragoste față de Biserica lui Hristos, tinerii desfășoară o bogată activitate cultural-religioasă atât în țară, cât și în diaspora.

În mai 2023, membrii Grupului vocal „Synavlia” au reprezentat România la Festivalul Internațional de muzică corală „Vox Lecensis”, găzduit de orașul Lucca (Italia).

În urma acestei participări, Grupul vocal a fost delegat de Comisia Europeană a Festivalurilor de muzică „Intekultur” să reprezinte Europa la Competiția Corală Internațională din Hainan, China. Aici, membrii formațiunii corale au obținut medalia de aur la categoria „Coruri mixte”.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut