luni, iulie 22, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăEconomieGuvernul promite 80.000 de noi locuri de muncă în 2024: „Începem să...

Guvernul promite 80.000 de noi locuri de muncă în 2024: „Începem să devenim un stat serios”

Date:

Știri relevante

spot_img

Marcel Ciolacu a făcut primele declarații după ce Camera Deputaţilor şi Senatul a adoptat, în plenul reunit de miercuri, proiectul legii bugetului de stat pe anul 2024.

„E al doilea an al unui buget pe proiecte. al doilea an când vom avea o creștere economică pe investiții, nu pe consum. Iar deficitul bugetar va fi la jumătatea cheltuielilor pentru investiții”, a spus premierul.

Guvernul promite 80.000 de noi locuri de muncă în 2024: „Începem să devin un stat serios”

Întrebat dacă bugetul pe 2024 este supraestimat, Marcel Ciolacu a declarat că:

„Nu. Vor fi peste 80.000 de noi locuri de muncă. România nu a intrat în recesiune, în schimb economii mari din Europa, cum e Germania, au avut primele două trimestre în recesiune.

Citește și: Angajaţii care au copii cu vârsta de până la 11 ani pot beneficia de patru zile de telemuncă lunar. Noua lege promulgată de Iohannis

S-a văzut și în consumul de energie. În acest moment lucrurile au intrat într-o nouă etapă și știți foarte bine că partenerul principal în UE este Germania. 

S-a spus că vom termina 7,3% – 7,8%. Până la urmă vom termina anul acesta cu cel puțin 0,5% mai puțin decât anul trecut. Vom termina anul viitor cu 5% pentru că așa ne-am angajat.

Începem să devenim un stat serios și responsabil în fața UE. Ne ținem de ceea ce promitem.

Citește și: Amenzi de 30.000 de lei, dintre care una pentru munca „la negru” și 19 avertismente aplicate de inspectorii ITM Alba. Ce nereguli au descoperit

Mi-am asumat, alături de colegii mei, acest buget al României. Eu voi demonstra că îmi asum tot. S-a ajuns la concluzia foarte clară că nu mai putem stagna.

Dacă vreți să-mi reproșați ceva, vă rog să mă judecați pentru lucrurile pe care le-am făcut, nu pentru părerile cuiva”, a declarat Ciolacu.

author avatar
Redacția AlbaPress
spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut