sâmbătă, decembrie 9, 2023
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăOrașul tăuSebeșImagini exclusive din timpul înregistrărilor pentru noul album La Familia, din studioul...

Imagini exclusive din timpul înregistrărilor pentru noul album La Familia, din studioul lui Eduard Schneider: “A fost ca mersul pe bicicletă”

Date:

Știri relevante

spot_img

La Familia, cunoscută formație de muzică hip-hop, a dezvăluit joi primele imagini din culisele înregistrărilor pentru noul album intitulat „FOARTE”, realizate în studioul lui Eduard Schneider la Sebeș.

Cu câteva luni în urmă, Puya și Tudor Sișu au vizitat studioul lui Eduard Schneider pentru a înregistra o parte din piesele albumului „Foarte”.

Imagini exclusive din timpul înregistrărilor pentru noul album La Familia, din studioul lui Eduard Schneider

Imaginile din timpul înregistrărilor au fost făcute publice, întrucât se apropie lansarea oficială a albumului.

“A fost ca «mersul pe bicicletă», chiar și după 20+ ani! Acum pot să public aceste momente sincere “din culise” pentru că albumul este gata de lansarea oficială – duminică 19.11 în Quantic București.

Citește și: Albaiulianul Andrei Irimie, vicecampion mondial la powerlifting! A reușit să ridice 267,5 kg la “împins din culcat”

Mult succes în continuare, La Familia și mă bucur că am contribuit la acest material cu experiență veche pe scule legendare, dar și inspirație și energie nouă din partea unor tineri și talentați colaboratori! Imagini filmate de Stefan Doncean și Victor Schneider”, a transmis Eduard Schneider pe pagina de Facebook.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut