luni, iulie 22, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăCulturăTeatruÎn premieră! Florin Piersic și Medeea Marinescu aduc spectacolul “Străini în noapte”...

În premieră! Florin Piersic și Medeea Marinescu aduc spectacolul “Străini în noapte” la Alba Iulia. Când va avea loc

Date:

Știri relevante

spot_img

Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia se pregătește să găzduiască spectacolul “Străini în Noapte”, pus în scenă sub îndrumarea maestrului Radu Beligan. Florin Piersic și Medeea Marinescu sunt cei care vor da viață personajelor, promițând o interpretare memorabilă.

Premieră! Florin Piersic și Medeea Marinescu aduc spectacolul “Străini în noapte” la Alba Iulia

“Piesa de teatru Străini în noapte se joacă la Alba Iulia!

Florin Piersic și Medeea Marinescu vă așteaptă în data de 23 octombrie ora 19:00 la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia.

Piesa scrisă de Eric Assous este un spectacol ce se clasează și în prezent pe primele poziții în topul preferințelor iubitorilor de teatru, o adevărată operă de artă regizată de marele maestru Radu Beligan.

Citește și: Concerte stradale de muzică medievală și renascentistă în premieră la Alba Iulia, în acest weekend. Ce trupe vor participa

În piesa „Străini în noapte”, Florin Piersic joacă rolul lui Pierre, un bărbat în floarea vârstei care după o noapte petrecută într-un bar este condus acasă de Juliette (Medeea Marinescu), o femeie frumoasă și tânără. Ea știe cine este el și tocmai de aceea și-a propus să-l însoțească în apartamentul lui, iar el este cel care află în acea seară un lucru care îi va schimba viața.

Biletele se găsesc la casa de bilete a sălii de spectacol (0258 815 842) și online pe ticketstore.ro. Pentru mai multe detalii, puteți suna și la numărul 0748 028 233. Vă așteptăm! — la Casa de Cultură a Sindicatelor Alba Iulia”, au transmis organizatorii pe pagina de Facebook.

Afișul evenimentului Foto FacebookStrăini în noapte Alba Iulia
author avatar
Valentina Curac
spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut