vineri, mai 31, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăOrașul tăuBlajÎncă șase străzi din Blaj vor beneficia de relocarea în subteran a...

Încă șase străzi din Blaj vor beneficia de relocarea în subteran a cablurilor energie electrică și comunicații. Care sunt acestea?

Date:

Știri relevante

spot_img

Încă șase străzi din Blaj vor beneficia de relocarea în subteran a cablurilor energie electrică și comunicații. Iată care sunt acestea.

„O nouă veste bună! Proiectul de relocare în subteran a cablurilor de energie electrică și comunicații (internet, tv, telefonie) va continua pe alte 6 străzi din municipiul Blaj: Clujului, Simion Bărnuțiu, Tudor Vladimirescu 1 și 2, Episcop Ioan Lemeny și Mitropolit Andrei Șaguna.

Încă șase străzi din Blaj vor beneficia de relocarea în subteran a cablurilor energie electrică și comunicații. Care sunt acestea?

Prima stradă care va beneficia de relocarea în subteran a cablurilor este strada Clujului, lucrările urmând să înceapă în următoarele 3 luni. Celelalte 5 străzi vor fi finalizate până la mijlocul anului 2025.

Pe lângă relocarea cablurilor în subteran, vor fi montați stâlpi noi de iluminat, iar iluminatul public se va face pe LED.

„Îngroparea” cablurilor este o necesitate pe care Blajul și-a asumat-o ca deziderat urban, în urmă cu 6 ani. Procesul a fost accelerat în ultimii 4 ani, când am reușit să relocăm în subteran 57,8 km de cabluri, în total având peste 70 de km de cabluri de energie electrică și comunicații relocate în subteran.

Citește și: Elevii Liceului Militar din Alba Iulia, locul 4 la competiția internaţională „4rd International Cadet Cup” din Ungaria: „Am trăit o experiență remarcabilă”

Această investiție majoră, care duce Blajul și mai aproape de standardele europene, nu ar fi fost posibilă fără excelenta colaborare dintre administrația blăjeană și compania Distribuție Energie Electrică România (DEER) – Sucursala Alba și îi mulțumesc directorului Marius Ceteraș pentru sprijin!

Am convingerea că proiectul nostru de relocare în subteran a cablurilor de energie electrică și comunicații va fi finalizat la Blaj până în anul 2028”, a transmis primarul Gheorghe Rotar într-o postare pe Facebook.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut