vineri, iulie 19, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateÎncă un record negativ! Cea mai tânără bunică din lume este o...

Încă un record negativ! Cea mai tânără bunică din lume este o româncă de 23 de ani: „Avem fetițe care la 14 ani au doi copii”

Date:

Știri relevante

spot_img

Încă un record negativ! Cea mai tânără bunică din lume este o româncă de 23 de ani: „Avem fetițe care la 14 ani au doi copii”, spune șefa CNAS.

România deţine recordul la mame şi bunici tinere. Cea mai tânără bunică din lume este o româncă de – atenție – doar 23 de ani, după ce fiica ei a devenit mamă la vârsta de 12 ani.

Încă un record negativ! Cea mai tânără bunică din lume este o româncă de 23 de ani: „Avem fetițe care la 14 ani au doi copii”

„Avem, din păcate, fetițe care sunt cu sarcini, la 12 ani, la 14 ani au doi copii. Suntem țara care are cea mai tânără bunică la 23 de ani”, spune Valeria Herdea, președintele Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS).

Citește și: Turiștii de pe litoral, nemulțumiți de munții de alge de la malul mării: „Intri om, ieși Shrek”

„Este cutremurător să vezi la ce sunt supuși copiii noștri și atunci refuzul de a discuta despre sănătatea acestor fetițe și acestor copii care își încep viața sexuală foarte devreme rămâne încă sub semnul întrebării, încă rămâne sub semnul stigmei sociale.

Vă rog, toți cei care sunteți foarte tineri, toți cei care sunteți fată de vârsta mea și aveți copii sau nepoți, vă rog frumos, vorbiți despre sănătate cu copiii dumneavoastră.”, a mai spus aceasta.

author avatar
Redacția AlbaPress
spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut