sâmbătă, decembrie 9, 2023
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateIon Dumitrel: “Puterea de cumpărare a unui locuitor din Alba a crescut...

Ion Dumitrel: “Puterea de cumpărare a unui locuitor din Alba a crescut cu peste 40%”

Date:

Știri relevante

spot_img

Președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, a declarat, joi, că puterea de cumpărare a unui locuitor din județul Alba a crescut “cu mai bine de 40%”.

Liderul PNL Alba, Ion Dumitrel, a anunțat, joi seara, că puterea de cumpărare a unui locuitor din județul Alba a ajuns la peste 8.000 de euro pe an, fiind astfel peste media națională de 7.728 de euro pe an.

Ion Dumitrel: “Puterea de cumpărare a unui locuitor din Alba a crescut cu peste 40%”

“În ultimii 3 ani, puterea de cumpărare a unui locuitor din județul Alba a crescut cu mai bine de 40%, ajungând la o medie de 8.121 de euro/an, fiind astfel peste media națională de 7.738 de euro/ an, conform studiului publicat de către compania germană GfK cu privire la puterea de cumpărare a europenilor.

Chiar dacă România a coborât 2 poziții în clasamentul european, ajungând de pe locul 31 pe locul 33, din 42 de state analizate, poziția județului Alba se menține la nivelul țării și puterea de cumpărare din Alba reprezintă 105% din media națională.

În anul 2020 județul nostru a intrat în top 10 al României ca putere de cumpărare, direct pe locul 9, depășind Prahova. Toate acestea nu se puteau realiza fără o economie locală puternică și o administrație de calitate.

Citește și: Un jandarm a alergat kilometri întregi la un maraton pentru a oferi ghetuțe călduroase copiilor defavorizați: “Un exemplu”

La nivel național, primul loc în top 10 este ocupat de București, iar din celelalte 9 județe, 8 sunt conduse de către administrații PNL. Este dovada că acolo unde avem administrație liberală se văd rezultate concrete!

Am fost mereu parteneri ai mediului de afaceri, pentru că dezvoltarea antreprenoriatului înseamnă locuri de muncă, progres economic și creșterea nivelului de trai, care ne vor ajuta să recuperăm decalajele faţă de alte state europene și să ne aducem românii acasă. PNL este partidul care menține stabilitatea României, susține investițiile și dezvoltarea comunităților locale!”, a declarat președintele CJ Alba pe pagina de Facebook.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut