sâmbătă, mai 18, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateIPJ Alba desfășoară activitatea „Săptămâna Școală în Siguranță”. Ce le vor transmite...

IPJ Alba desfășoară activitatea „Săptămâna Școală în Siguranță”. Ce le vor transmite elevilor

Date:

Știri relevante

spot_img

IPJ Alba desfășoară activitatea „Săptămâna Școală în Siguranță”. Iată ce le vor transmite elevilor.

În perioada 14 – 17 mai 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba desfășoară activitatea „Săptămâna Școală în Siguranță”.

IPJ Alba desfășoară activitatea „Săptămâna Școală în Siguranță”

Această inițiativă are ca scop conștientizarea populației școlare cu privire la necesitatea adoptării unui comportament pozitiv pe tema prevenirii violenței în mediul școlar, pentru asigurarea unui climat educațional optim.

În cele 4 zile polițiștii din structurile de siguranță școlară, prevenire precum și cei din structurile de ordine publică, împreună cu partenerii instituționali, vor intensifica interacțiunea cu elevii și cadrele didactice, în cadrul unor activități care să conducă la creșterea siguranței în unitățile de învățământ.

Citește și: VIDEO A nins puternic pe Transalpina! Strat de zăpadă de patru centimetri și gheață pe șosea

De exemplu, ieri, 14 mai, polițiștii s-au adresat unui număr de peste 150 de elevi și cadre didactice din Sebeș, Poșaga de Jos și Ocoliș.

Tot ieri, polițiștii Biroului Siguranță Școlară au luat parte la o activitate organizată de Rotary Club Blaj împreună cu Primăria Municipiului Blaj, la Palatul Cultural din Blaj, unde a fost invitat domnul profesor universitar doctor Cătălin Țone, polițist și un luptător declarat împotriva consumului de droguri.

Acesta le-a explicat tinerilor și profesorilor, prezenți în sală, consecințele nefaste ale consumului de droguri și a abordat și alte subiecte de interes pentru siguranța lor.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut