luni, iulie 22, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateJandarmii din Alba, Campioni Naționali! Claudiu, Andrei, Darius, Bogdan și Darius au...

Jandarmii din Alba, Campioni Naționali! Claudiu, Andrei, Darius, Bogdan și Darius au ridicat standardul excelenței la Olimpiada Antiteroristă

Date:

Știri relevante

spot_img

Jandarmii din Alba au demonstrat o excepțională abilitate în cadrul Olimpiadei Naționale de Intervenție Antiteroristă, organizată recent la Dâmbovița. Echipa formată din cei cinci jandarmi – Claudiu, Andrei, Darius, Bogdan și Darius – s-a clasat pe primul loc.

Claudiu, Andrei, Darius, Bogdan și Darius sunt cei cinci jandarmi din Alba au obținut titlul de campioni naționali la Olimpiada de intervenție antiteroristă.

Jandarmii din Alba, Campioni Naționali!

S-au întrecut cu alte 15 echipe de elită ale Jandarmeriei Române, echipe de luptători de la forțele speciale, în competiție fiind prezenți în total 75 de jandarmi.

Citește și: Un tânăr din Alba, Campion Național la Spinning de pe Mal. Va reprezenta România în Competiția Mondială din Bosnia

Concursul s-a desfășurat la Centrul de Perfecționare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi ”Ochiuri” din județul Dâmbovița. Pe locul doi s-a clasat echipa jandarmilor din Dâmbovița, iar pe locul trei – echipa antitero din Sălaj. Mare parte dintre cei care activează în trupele speciale ale jandarmilor sunt foști sau actuali sportivi, care își mențin un nivel de pregătire ridicat.

Competiția a avut loc pe parcursul a trei zile zile. Probele au fost variate, inclusiv trasee tactice, teste fizice și exerciții de tragere cu armamentul standard. Probele au fost concepute pentru a testa capacitatea de lucru în echipă. O greșeală a unui singur membru putea depuncta întreaga echipă. Așadar, solidaritatea și încrederea reciprocă au fost cheia succesului.

Deși au concurat, au realizat că toți, împreună, sunt o singură echipă și, dincolo de competiție, sunt (sau au devenit) prieteni, legați de aceeași pasiune.

„Antrenamentul este esențial și cuprinde aspecte fizice și psihologice, fiind un element fundamental în munca noastră, unde intervine forța și determinarea în situații de criză. Am reușit să ne impunem pentru că nea-m pregătit foarte bine”, a subliniat Claudiu, șeful echipei de intervenție antiteroristă.

Citește și: FOTO Apel umanitar! O familie din Apuseni, formată din vârstnici și o persoană cu dizabilități mentale, are nevoie de ajutor. Se caută voluntari

Acesta a completat că jandarmii din această structură execută misiuni de restabilire a ordinii publice și mai participă cu magistrații la efectuarea unor acte procedurale. „Suntem tot timpul în apropierea celor din forțele de ordine”, a spus acesta, potrivit adevarul.ro.

author avatar
Valentina Curac
spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut