sâmbătă, decembrie 9, 2023
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateJandarmii, la datorie! Vor asigura ordinea și siguranța la evenimentele din județul...

Jandarmii, la datorie! Vor asigura ordinea și siguranța la evenimentele din județul Alba din acest weekend

Date:

Știri relevante

spot_img

Jandarmii din Alba vor asigura măsuri de ordine și siguranță publică și în acest sfârșit de săptămână la evenimentele desfășurate pe raza județului.

În acest sfârșit de săptămână, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean “Avram Iancu” Alba vor acționa pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică la evenimentele care se desfăşoară pe raza județului Alba.

Jandarmii, la datorie!

Vor fi în atenție manifestările cultural-artistice de la Alba Iulia precum “Poezii pe șase corzi” și “Alba Iulia Music & Film Festival”, dar și manifestarea promoțională “Alba Carolina Bike Race”.

Citește și: Alexandru, polițistul „înger” care a salvat un copil de la înec. Și în 2021 a fost la locul potrivit

Colegii noștri vor fi preocupați de asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică la Câmpeni și Teiuș, unde se organizează Zilele orașului, cât și Fiii Satului de la Lunca Târnavei, Tibru, Săliștea și “Sărbătoarea Prunelor” de la Ceru Băcăinți, dar și “Drag de Întregalde”.

De asemenea, vom fi prezenţi la meciurile de fotbal dintre CS Metalurgistul Cugir – CSM Avântul Reghin și CS Universitar Alba Iulia – ACS Industria Galda, evenimente sportive desfășurate la Cugir și Galtiu.

Jandarmeria Alba recomandă participanților la aceste manifestări să respecte măsurile dispuse de organizatori și să adopte un comportament civilizat.

Citește și: FOTO Au fost desemnați câștigătorii Openului de Tenis al Forțelor Aeriene desfășurat la Alba Iulia. Cum arată clasamentul

Dacă vă aflați într-o situație dificilă sau dacă sunteți martorii săvârșirii unor fapte antisociale, solicitați ajutorul jandarmilor sau apelați numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut