sâmbătă, decembrie 9, 2023
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateJudecătorii Curții de Apel Alba renunță la protest. De când își reiau...

Judecătorii Curții de Apel Alba renunță la protest. De când își reiau activitatea

Date:

Știri relevante

spot_img

Judecătorii de la Curtea de Apel Alba Iulia au anunțat că renunță la protestul început în 20 iunie și reiau judecarea tuturor dosarelor aflate pe rolul instanței.

„Astăzi, 04.09.2023, a avut loc Adunarea generală a judecătorilor din cadrul Curţii de Apel Alba Iulia, pentru analizarea evoluției demersului legislativ referitor la modificarea și completarea unor acte normative din domeniul pensiilor de serviciu.

Judecătorii Curții de Apel Alba renunță la protest

Adunarea generală a judecătorilor a hotărât suspendarea, începând cu data de 05.09.2023, a formei de protest stabilită în 20.06.2023 și reluarea judecării tuturor cauzelor aflate pe rolul instanţei.

Judecătorii Curții de Apel Alba Iulia vor urmări evoluția procesului legislativ și, în funcție de stadiul acestuia, va fi convocată o Adunare generală a judecătorilor pentru a hotărî dacă se impune adoptarea unor noi măsuri”, au anunțat reprezentanții Curții de Apel Alba.

Citește și: Taxele Guvernului care aruncă în aer la energie, bere sau lemne de foc. Vom scoate mai mulți bani din buzunar

Adunarea generală a judecătorilor a hotărât, în 20 iunie, adoptarea unei forme de protest constând în amânarea cauzelor aflate pe rolul instanţei, cu excepţia cauzelor cu caracter urgent, începând cu data de 21 iunie 2023.

Forma de protest a fost suspendată astăzi, 4 septembrie.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut