miercuri, octombrie 4, 2023
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateLa mulți ani, David Popovici! Cum și-a donat ziua de naștere

La mulți ani, David Popovici! Cum și-a donat ziua de naștere

Date:

Știri relevante

spot_img

David Popovici, marele campion la înot, împlinește 19 ani și a ales să-și doneze ziua de naștere pentru cinci frați muzicieni. Acești tineri talentați vor primi sprijinul necesar pentru a-și continua pasiunea în muzică.

La mulți ani, David Popovici!

Deşi în acest an nu a reuşit să-şi apere titlurile mondiale la 100 metri liber şi 200 metri liber, Popovici a luat Bacalaureatul cu media 8,65 şi va fi student la Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei din cadrul Universităţii Bucureşti.

Tot în acest an, Popovici a reuşit să-şi asigure calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris, din 2024, notează news.ro.

David Popovici s-a născut în Bucureşti şi a început înotul la vârsta de patru ani, la bazinul „Lia Manoliu“, la recomandarea unui medic ortoped pentru a corecta scolioza aflată în stadiu incipient. La vârsta de 9 ani a început să se antreneze la Aqua Team Bucureşti, cu Adrian Rădulescu, fost înotător, doctor în performanţă atletică, specializat în înot.

Citește și: FOTO Solidaritate pentru educație: Sute de ghiozdane complet echipate pentru școală, donate de Crucea Roșie copiilor defavorizați din Alba

În acest an, David Popovici, legitimat la Dinamo, a ales să îşi doneze ziua de naştere pentru ca cinci fraţi muzicieni, toţi performanţi, să aibă parte de un cămin stabil, unde visele să devină realitate.

Pentru ca lipsurile să nu le răpească şansa de a excela, David face apel la donaţii pe hhc.galantom.ro/p/david pentru Andrei, Matei, Bogdan, David, Teodor şi mama lor. La finalul campaniei (4 – 30 septembrie 2023), unul dintre donatori va câştiga, prin tragere la sorţi, o întâlnire cu campionul român. Pentru ca cei cinci fraţi să îşi poată urma pasiunea fără nesiguranţa zilei de mâine, este necesară strângerea sumei de 45.000 de euro.

Iniţiativa Hope and Homes for Children, Fundaţie al cărei Ambasador este David Popovici, îşi propune să le ofere liniştea unui cămin al lor şi şansa de a avea propriul drum către lumea muzicii.

Cinci tineri muzicieni, peste 100 de medalii

Andrei cântă la vioară şi a absolvit Conservatorul; Matei şi Bogdan studiază pianul, trec în anul II la Conservator; Teodor şi David, în clasa a XII-a la canto clasic, respectiv chitară, se pregătesc amândoi pentru aceeaşi facultate.

Anul trecut, echipamentul de campion al lui David Popovici a adunat, în mai puţin de o lună, pe platforma Galantom, donaţii în valoare de peste 40.000 de euro.

Citește și: Care este afacerea care îmbogățește tot mai mulți români? Profiturile explodează în luna septembrie

Cu suma strânsă, Hope and Homes for Children a putut muta acasă un fost campion – pe Florentina Filipovici, fostă vicecampioană mondială la canotaj juniori, care suferă de o boală grea şi nu avea unde locui împreună cu cei trei copii, potrivit stirileprotv.ro.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut