miercuri, noiembrie 29, 2023
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateLocalitățile din Alba, „bulevard” pentru urși: Animalul, văzut de această dată în...

Localitățile din Alba, „bulevard” pentru urși: Animalul, văzut de această dată în comuna Sălciua. S-a trimis mesaj Ro-Alert

Date:

Știri relevante

spot_img

O nouă zi, o nouă vizită din partea urșilor în localitățile din Alba. De această dată, prezența unui animal a fost semnalată în localitatea Sălciua de Jos din județul Alba.

Reprezentanții ISU Alba au transmis că prezența unui urs a fost semnalată, luni seara, în localitatea Sălciua de Jos din județul Alba.

Localitățile din Alba, „bulevard” pentru urși

Localnicii au fost avertizați prin mesaj Ro-Alert de apariția animalului pe străzile satului și au fost sfătuiți să nu interacționeze cu acesta sau să-l hrănească.

Citește și: Tanti Viorica, doamna care aducea desenele în comunism. De ce Elena Ceușescu l-a interzis pe Popeye Marinarul

Este pentru a treia zi consecutiv când un urs terorizează populația din județul Alba.

Sâmbătă noaptea un animal și-a făcut simțită prezența în localitatea Sebeșel, iar duminică noaptea un nou urs a fost reperat pe raza comunei Săsciori.

Ursul este un adevărat pericol pentru om. În ciuda aspectului său greoi, ursul are o viteză de reacție surprinzătoare, atingând și 50 de km pe oră.

Citește și: A băut, s-a certat cu tatăl său, apoi l-a bătut. Bărbatul din Alba Iulia s-a ales cu dosar penal

Animalele sunt predispuse să atace dacă sunt rănite sau dacă este vorba de o ursoaică cu pui. De altfel, ursoaicele cu pui au cel mai agresiv comportament.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut