vineri, mai 17, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăEducațieLuca Darius, elevul de la Seminarul Teologic din Alba Iulia care a...

Luca Darius, elevul de la Seminarul Teologic din Alba Iulia care a obținut premiul I la Olimpiada „Meșteșuguri artistice tradiționale”. A brodat o cămașă cu cuipag

Date:

Știri relevante

spot_img

Luca Darius, elevul de la Seminarul Teologic din Alba Iulia care a obținut premiul I la Olimpiada „Meșteșuguri artistice tradiționale”. Tânărul „artist” a brodat o cămașă cu cuipag.

Marți, 14.05.2024, a avut loc la Palatul Copiilor din Alba Iulia faza județeană a Olimpiadei „Meșteșuguri artistice tradiționale”.

Luca Darius, elevul de la Seminarul Teologic din Alba Iulia care a obținut premiul I la Olimpiada „Meșteșuguri artistice tradiționale”

Acesta este un concurs dedicat elevilor care prezintă interes și aptitudini pentru meșteșuguri tradiționale.

Seminarul Teologic „Sfântul Simion Ștefan” din Alba Iulia a fost reprezentat de către elevul Luca Darius din clasa a XI-a A, care a reușit performanța de a obține Locul I, calificându-se la faza națională, care va avea loc la Sibiu în perioada 17-21 iulie.

Citește și: Secretele celui mai mare „canion” al României. Aici s-ar găsi cele mai multe peșteri din țară și un lac „verde”

Lucrarea cu care seminaristul a participat a constat în brodarea unei cămăși cu ciupag, veșmânt tradițional purtat de către femei în Transilvania.

„Dorim să îl felicităm, urându-i mult succes la faza națională”, au transmis reprezentanții instituției.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut