miercuri, februarie 21, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateLucrările de modernizare la Bazinul Olimpic din Alba Iulia sunt în prag...

Lucrările de modernizare la Bazinul Olimpic din Alba Iulia sunt în prag de finalizare. Când se va redeschide

Date:

Știri relevante

spot_img

Lucrările de modernizare la Bazinul Olimpic din Alba Iulia sunt aproape finalizate. Filtrele au fost schimbate, bazinul curățat iar acum urmează umplerea cu apă și ajustarea temperaturii, urmând să-și redeschidă ușile după perioada Crăciunului.

Primarul Gabriel Pleșa a anunțat finalizarea etapelor majore de renovare la Bazinul Olimpic, precizând că urmează să fie deschis pentru public după perioada sărbătorilor de iarnă.

Lucrările de modernizare la Bazinului Olimpic din Alba Iulia sunt în prag de finalizare

“Lucrările executate la Bazinul olimpic sunt aproape finalizate. Pe lângă eficientizarea energetică a echipamentelor, au fost înlocuite și filtrele, iar bazinul a fost curățat, acum fiind în etapa de umplere cu apă.

Citește și: Un angajat al Primăriei Aiud are nevoie urgentă de sânge: Bărbatul este internat pe secția ATI a Spitalului Județean de Urgență Alba

În următoarele zile, apa va fi adusă la temperatura optimă, urmând ca Bazinul să fie deschis pentru public după Crăciun.”, a anunțat primarul Gabriel Pleşa pe pagina de Facebook.

De ce a fost închis?

Bazinul a fost închis începând din luna octombrie pentru a permite efectuarea unor lucrări de modernizare și reparații. Aceste lucrări au inclus implementarea unor soluții inovatoare de îmbunătățire a eficienței energetice, finanțate prin proiectul “Soluții inovative de îmbunătățire a eficienței energetice a bazinului olimpic de înot din Alba Iulia”.

Printre aceste soluții se numără instalarea unui sistem de pompe de căldură, o unitate de cogenerare, înlocuirea unui cazan pentru apă caldă, implementarea unui sistem de control al debitului de aer ventilat, iluminat LED și un sistem de management energetic al clădirii.

Citește și: Volei Alba Blaj s-a calificat în semifinalele Cupei României! A învins echipa CSO Voluntari cu 3-0

Scopul principal al acestor măsuri este de a reduce consumul de energie al bazinului, emisiile asociate și, implicit, costurile de operare.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut