sâmbătă, decembrie 9, 2023
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateMai multe localități din Alba au rămas fără apă potabilă din cauza...

Mai multe localități din Alba au rămas fără apă potabilă din cauza unei avarii. Când se va remedia problema

Date:

Știri relevante

spot_img

Furnizorii de apă au anunțat, astăzi, întreruperea furnizării apei în șase localități din județul Alba. Această situație este consecința unei avarii survenite la sistemul de alimentare cu apă.

Mai multe localități din Alba au rămas fără apă potabilă din cauza unei avarii

“SC APA CTTA SA ALBA – informează consumatorii că în data de 19.09.2023, începând cu ora 07:30 până la ora 19:30 aproximativ, furnizarea apei va fi întreruptă în următoarele comune: Mihalț, Coșlariu Nou, Cistei, Crăciunelu de Jos, Bucerdea Grânoasă și Obreja, din cauza unei avarii la conducta magistrală SP Galda spre Blaj – DN 600, până la remedierea acesteia.

La reluarea furnizării cu apă potabilă, este posibil să apară depășiri ale parametrului turbiditate, în acest caz rugăm clienții să utilizeze apa numai în scopuri menajere.

Citește și: UM Cugir alocă peste 1,4 milioane de euro pentru extinderea producției de muniție NATO. Care vor fi noile achiziții

Eventualele perturbații și zonele în care apar acestea trebuie semnalate imediat la numărul de telefon: 0258810521, 0258810463 în vederea intervenției.

Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru orice disconfort creat”, au transmis reprezentanții AP CTTA pe pagina de Facebook.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut