joi, iunie 13, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăCulturăMaria Andrieș, elevă a Școlii de arte și meșteșuguri din Alba Iulia,...

Maria Andrieș, elevă a Școlii de arte și meșteșuguri din Alba Iulia, a obținut premiul I la Art Oradea Festival

Date:

Știri relevante

spot_img

Maria Andrieș, elevă a Școlii de arte și meșteșuguri din Alba Iulia, a obținut premiul I la Art Oradea Festival.

„Maria Andrieș, elevă a Școlii de arte și meșteșuguri din cadrul Centrului de Cultură „Augustin Bena” a obținut 𝐏𝐑𝐄𝐌𝐈𝐔𝐋 𝐈 𝐥𝐚 𝐀𝐑𝐓 𝐎𝐑𝐀𝐃𝐄𝐀 𝐅𝐄𝐒𝐓𝐈𝐕𝐀𝐋, ediția a VI-a, categoria 19-24 de ani.

Maria Andrieș, elevă a Școlii de arte și meșteșuguri din Alba Iulia, a obținut premiul I la Art Oradea Festival

„Art Oradea Festival” îşi propune să promoveze arta interpretativă de înaltă ţinută artistică, evidenţiind progresele realizate de către cursanţi pe parcursul anilor de studiu, afirmarea şi lansarea tinerelor voci, precum şi stimularea valorilor interpretative, prin producţii scenice menite să le desăvârşească actul artistic.

Citește și: Bibliotecarul Avram Iancu va marca 200 de ani de la naşterea eroului naţional Avram Iancu printr-o dublă traversare a Canalului Mânecii

Iubitorii de muzică uşoară au luat parte miercuri, 24 mai, la Filarmonica de Stat, la cea de-a VI-a ediţie a Art Oradea Festival. Pe scenă au urcat elevi ai şcolilor de artă din ţară (Arad, Alba Iulia, Zalău, Cluj-Napoca, Satu Mare, Sibiu şi Oradea) și artişti locali.

Festivalul a fost prezentat de Alin Stanciu, actor al teatrului Regina Maria, iar din juriul competiţiei au făcut parte: managerul Filarmonicii de Stat – Carmen Rus, managerul Centrului de Cultură al Judeţului Bihor – Liviu Buţiu, absolventa Şcolii de Arte “Francisc Hubic” – Elisabeta Szabo, profesoara Marinela Popa, din cadrul Şcolii de arte și meșteșuguri a CCAB şi profesoara de canto Losoncyki Andea de la Liceul de Muzică “Kodaly Zoltan” din Debrecen, Ungaria.

La finalul concursului a fost programat un concert susţinut de trupa de muzică uşoară din Oradea „Naty Loves Monday” şi Szabo Elisabeta.

Citește și: Rezultate deosebite obținute de lotul olimpic al județului Alba la Olimpiada Interdisciplinară „Cultură și Spiritualitate Românească”

Evenimentul a fost organizat de Consiliul Judeţean Bihor prin Centrul de Cultură al Judeţului Bihor şi Şcoala de Arte “Francisc Hubic”.

Felicitări multe MARIA ANDRIEȘ, felicitări Centrului de Cultură al Județului Bihor pentru frumoasa organizare, instituție cu care avem o colaborare excepțională pe plan profesional și mult succes tuturor în continuare”, au transmis reprezentanții Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba pe Facebook.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut