duminică, iunie 16, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăSportMedeea Zafiris, elevă a unui liceu militar, pe cea mai înaltă treaptă...

Medeea Zafiris, elevă a unui liceu militar, pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la Campionatul European de karate: E campioană și vicecampioană

Date:

Știri relevante

spot_img

Medeea Zafiris, elevă a unui liceu militar, pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la Campionatul European de karate. Este campioană și vicecampioană europeană.

Medeea Zafiris, elevă la Colegiul Național Militar „Dimitrie Cantemir” din Breaza, este campioană și vicecampioană europeană la karate. 

Medeea Zafiris, elevă a unui liceu militar, pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la Campionatul European de karate

Medeea Zafiris a strălucit, din nou, pe tatami pentru a urca pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, alături de echipă, la Campionatul  European de  karate SKDUN 2024 Ungaria, Debrecen.

Medalii de argint a obținut la kata individual, Juniori, 16-17 ani, female, DAN și kumite individual ippon shobu, Juniors, 16-17 ani, female +57kg.

Citește și: Guvernul pregătește măriri de taxe pentru anul viitor. Românii care au case și terenuri vor fi cei mai afectați

„În spatele fiecărui rezultat obținut stau antrenamentele desfășurate alături de senseiul ei și dorința de autodepășire. Medeea este un exemplu de curaj, dăruire, ambiție, disciplină, un militar destoinic.

Fiecare reușită a ei în plan sportiv și în cariera militară este o bucurie pentru noi. Felicitări, Medeea, și mult succes în competițiile viitoare!”, au transmis reprezentanții Colegiului Militar de la Breaza. 

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut