marți, noiembrie 28, 2023
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăEconomieBani și AfaceriMEGA investiție în Cartierul Orizont din Alba Iulia: Rețelele de apă și...

MEGA investiție în Cartierul Orizont din Alba Iulia: Rețelele de apă și canalizare de pe 15 străzi vor fi modernizate. Cat valorează proiectul

Date:

Știri relevante

spot_img

În cartierul Orizont din Alba Iulia, se va realiza o investiție de peste 1 milion de euro pentru extinderea rețelelor de apă și canalizare. Lucrările vor fi efectuate pe 15 străzi, iar contractul a fost semnat zilele trecute.

Primarul din Alba Iulia a anunțat o investiție semnificativă în modernizarea infrastructurii din cartierul Orizont.

MEGA investiție în Cartierul Orizont din Alba Iulia

Cu o sumă de peste 1 milion de euro, proiectul vizează extinderea rețelelor de apă și canalizare pe 15 străzi din zonă.

“Peste 1 milion de euro vor fi investiți în extinderea rețelelor de apă și canalizare de pe 15 străzi din cartierul Orizont.

Am semnat zilele acestea contractul de lucrări prin care pe străzile Azur, Zenit, Albatros, Uranus, Orizont 3, Orizont 4, Orizont 6, Orizont 9, Orizont 10, Orizont 16, Orizont 21, Orizont 23, Orizont 24, Orizont 25 și Orizont 26 vor fi extinse rețelele de apă și canalizare. Cu excepția străzilor Orizont 3 și Orizont 26, unde nu este necesară extinderea rețelei de apă potabilă, toate străzile menționate vor avea, la finalul lucrărilor, rețele complete de canalizare și apă.

Citește și: Polițiștii din Alba au deschis dosar penal unui șofer de 35 de ani din Sibiu. A fost prins conducând cu permisul anulat

În urma desfășurării procedurilor legale de achiziție, contractul de lucrări a fost semnat cu firma Urs Construct Alba S.R.L., valoarea acestuia fiind de 5.325.432 lei cu TVA, obiectivul de investiții fiind finanțat prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

Durata de execuție a lucrărilor este de 18 luni. Rezolvăm, rând pe rând, problemele municipiului. Facem din Alba Iulia un loc mai bun. Împreună.”, a transmis primarul Gabriel Pleșa pe pagina de Facebook.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut