sâmbătă, mai 18, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateMesajul DSVSA Alba de Ziua Națională a Medicului Veterinar: „Un gând bun...

Mesajul DSVSA Alba de Ziua Națională a Medicului Veterinar: „Un gând bun se îndreaptă către colegii noștri”

Date:

Știri relevante

spot_img

Ziua Națională a Medicului Veterinar este o ocazie specială în care recunoaștem și celebrăm munca tuturor medicilor veterinari din România, indiferent de sectorul în care activează, public sau privat.

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor condusă de directorul executiv, dr. Vasile Spînu, împreună cu Asociația Generală a Medicilor Veterinari, filiala Alba, președinte dr. Jurcă Lucica, transmit cele mai calde gânduri tuturor medicilor veterinari din județ.

Mesajul DSVSA Alba de Ziua Națională a Medicului Veterinar: „Un gând bun se îndreaptă și către colegii noștri”

Vă mulțumim pentru devotamentul și eforturile voastre constante în menținerea sănătății animalelor, de companie, din gospodării sau de fermă.

De asemenea, un gând bun se îndreaptă și către colegii noștri care sunt responsabili de monitorizarea alimentelor, contribuind astfel la asigurarea siguranței alimentare a populației prin aplicarea măsurilor și programelor specifice.

Citește și: Lacul „minune” din România cu ape turcoaz care nu îngheață niciodată. Aici s-ar strânge ielele

Ei joacă un rol esențial în protejarea sănătății publice și în prevenirea răspândirii bolilor transmisibile de la animale la oameni.

Medicul veterinar reprezintă un pilon fundamental în societatea noastră, având un impact vital nu doar în ceea ce privește binele animalelor, ci și în protejarea sănătății publice.

Ziua de 15 mai ne oferă prilejul de a reflecta asupra importanței acestei profesii în viața de zi cu zi și asupra faptului că sănătatea animalelor este strâns legată de sănătatea oamenilor și de protejarea mediului înconjurător.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut