miercuri, februarie 21, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateMesajul PSD Alba după ce Gabriel Pleșa a ales să se întoarcă...

Mesajul PSD Alba după ce Gabriel Pleșa a ales să se întoarcă în PNL: “Unde este tramvaiul promis”

Date:

Știri relevante

spot_img

Gabriel Pleșa a revenit la PNL, generând critici dure din partea PSD Alba Iulia. Acesta a fost anterior curtat pentru candidatura din 2024, iar acum PSD îl atacă dur pentru nerealizarea promisiunilor din timpul mandatului său.

Gabriel Pleșa, actualul primar al Alba Iuliei, s-a alăturat din nou PNL-ului pentru viitoarea candidatură, provocând critici din partea PSD Alba Iulia.

Pleșa este acuzat de traseism politic și de nerealizarea promisiunilor făcute anterior privind construcția unui tramvai, a unui spital nou, dar și a altor proiecte.

Mesajul PSD Alba după ce Gabriel Pleşa a ales să se întoarcă în PNL

“Pleșa, Dumitrel și PNL… unde este tramvaiul promis?

Nu este o surpriză pentru nimeni faptul că Gabriel Pleșa a revenit în PNL în căutarea unui loc călduț.

Surprinzător este că PNL a reprimit în partid un om pe care l-a criticat și care nu a livrat nimic din cele promise. Când au spus adevărul Ion Dumitrel și Florin Roman? Când au spus că Pleșa e un primar slab sau acum?

Lista promisiunilor neonorate arată incompetența celor de dreapta:

• Construirea unui tramvai în Alba Iulia;

• Construirea unui nou pod peste Mureș;

• Construirea unui nou spital;

• Finalizarea integrală a proiectelor de mobilitate;

• Construcția de noi parcări publice;

• Promisiunea că oamenii și afacerile albaiulienilor să nu fie afectate de lucrări;

• Realizarea unor lucrări de calitate.

Citește și: Bucurie în prag de sărbători pentru patru copii din Alba Iulia: Echipa PES Activists le-a dăruit un brad, alimente, dulciuri și cadouri

Pentru Pleșa și PNL Alba minciuna și traseismul sunt ridicate la nivel de artă. După ce au transferat extremiști și oameni cu care Dragnea sau Ponta făceau jocuri, acum mai aduc o persoană care nu a putut să fie votată nici măcar de colegii săi de la USR Alba Iulia.

Amuzant este că în trei ani nu au găsit nimic mai bun.

PNL, Pleșa și Dumitrel sunt responsabili de faptul că Alba Iulia a fost, în acest timp, un oraș mizer, cu mormane de gunoaie neridicate din oraș. Din cauza PNL, tarifele la apă și canalizare au crescut constant, iar serviciile oferite nu sunt de calitate. Acum trei ani albaiulienii au votat #împotriva_PNL, iar acum cetățenii au găsit un nou motiv să o facă. Vor vota împotriva traseismului și promisiunilor neonorate.

Partidul Social Democrat susține dezvoltarea municipiului Alba Iulia PSD Alba în schimb construiește o echipă de profesioniști și militează pentru proiecte serioase și realiste pentru municipiul Alba Iulia. Vrem să îi redăm orașului gloria de altădată prin finanțarea unor proiecte cu impact real.

Iar, PSD Alba, cu sprijinul premierului Marcel Ciolacu, a demonstrat deja că susține proiectele pentru Alba Iulia.

În ultimele trei săptămâni, Guvernul condus de premierul PSD a alocat 5 milioane de euro pentru Municipiul Alba Iulia în principal pentru investiții în infrastructura rutieră.

Citește și: Polițiștii din Alba au dat amenzi în weekend de peste 40.000 lei. Au reținut 16 permise

Trei proiecte concrete care vor fi susținute de PSD Alba Iulia:

– Municipiul Alba Iulia

– un centru medical regional cu o componentă universitară și de cercetare de elită, pornind de la proiectul PSD Alba pentru construcția unui compartiment de oncologie la Spitalul Județean Alba;

– Acces la utilități și infrastructură pentru toți albaiulienii, inclusiv prin construcția centurii de nord a orașului;

– Construcția unei săli polivalente care să anime orașul și să găzduiască evenimente de amploare cu scopul de a atrage mai mulți turiști.

Îi invităm alături de noi pe toți cei care resping felul PNL de a face politică. Pentru un oraș și un județ liber de interese și de baronii locali!”, au transmis reprezentanții PSD Alba Iulia pe pagina de Facebook.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut