joi, iunie 13, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateMihai, băiatul orfan și hipoacuzic care a obținut locul I la Olimpiada...

Mihai, băiatul orfan și hipoacuzic care a obținut locul I la Olimpiada națională de matematică: „E cel mai bun din țară”

Date:

Știri relevante

spot_img

Mihai, băiatul orfan și hipoacuzic care a obținut locul I la Olimpiada națională de matematică. „E cel mai bun din țară”, a declarat directorul adjunct al școlii unde învață elevul.

Atunci când copiii de lângă noi ne dau adevărate lecții de viață, povestea lor trebuie dată mai departe pentru a fi lumină, în momente de cumpănă, celor care nu-și mai găsesc calea.

Mihai, băiatul orfan și hipoacuzic care a obținut locul I la Olimpiada națională de matematică: „E cel mai bun din țară”

Mihai Emil este elev în clasa a VII-a la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Nr. 2 Sibiu. Un Centru care „poate fi considerat cel mai bun din țară, mândrindu-se cu o un număr mare de copii inteligenți, care au reușit să-și depășească condiția și să obțină rezultate chiar și la nivel național”, notează oradesibiu.ro.

Dincolo de ambiția și seriozitatea de care dă dovadă, povestea lui Mihai este una tulburătoare: un copil născut prematur într-o familie care nu l-a putut întreține, preluat de Direcția Copilului și depistat cu hipoacuzie. 

Citește și: Maya Simionescu, pe locul întâi în clasamentul celor mai performanți oameni de știință din România în domeniul biologie și biochimie

„Mihai Emil este un elev de-al nostru de clasa a VII-a, care provine dintr-o familie care nu l-a putut întreține, a fost preluat de Direcția copilului, fiind într-un sistem de protecție. Părinții erau la limita de jos a civilizației, iar copilul s-a născut prematur, dar odată intrat în sistemul de protecție la SOS Kinderdorf Cisnădie a fost depistat cu hipoacuzie, o deficiență senzorială auditivă și a fost înscris la grădiniță la noi în urmă cu 9 ani.  

De atunci a tot acumulat informații, este un copil serios, inteligent și a luat la olimpiada națională pentru elevii deficienți de auz premiul I anul acesta, a avut cea mai bună notă din țară, 9,88 la matematică”, a declarat, conform aceleiași surse, Manuela Dobrotă, director adjunct.

El este Mihai Emil, este orfan și hipoacuzic, însă asta nu l-a împiedicat să fie pe Locul I la Olimpiada națională de matematică.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut