miercuri, februarie 21, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateMihai Morar, cuvinte de laudă la adresa soției: „Vorbeam cu ea: uite,...

Mihai Morar, cuvinte de laudă la adresa soției: „Vorbeam cu ea: uite, ăla a investit în Cripto, ăla în Dubai. Ea a zis: noi am investit în copii”

Date:

Știri relevante

spot_img

Mihai Morar, cuvinte de laudă la adresa soției sale. Acesta consideră că mama copiilor săi este cel mai puternic om pe care îl cunoaște, pentru simplul fapt că nu a trecut prin nicio stare negativă atunci când a devenit mamă.

Profesia Gabrielei a ajutat-o foarte mult în această etapă a vieții sale, având o dragoste extrem de puternică pentru copii.

Mihai Morar, cuvinte de laudă la adresa soției: „Vorbeam cu ea: uite, ăla a investit în Cripto, ăla în Dubai. Ea a zis: noi am investit în copii”

„Femeia asta, Gabriela, soția mea, mi se pare unul dintre cei mai puternici oameni pe care eu i-am cunoscut. Ea nu a avut depresie postnatală sau crize din astea de personalitate. Ea și-a dorit foarte mult să fie mamă, fiind la bază învățătoare. Iubește copiii.

Citește și: Povestea lui Sava Henția, artistul din Alba care a fost „pictor de front” alături de Grigorescu. Studiază la Paris, participă la Războiul de Independență

Vorbeam zilele trecute cu ea: uite, ăla a investit în Cripto, ăla a investit apartamente, ăla a investit în Dubai. Și Gabriela, la o masă cu prietenii, zice: Noi am investit în copii”, a spus Mihai Morar, conform kfetele.ro.

Mihai Morar le-a aniversat pe gemenele sale

Pe lângă petrecerea surpriză pe care Mihai Morar și soția sa le-au organizat-o fetelor, omul de radio ”a așternut” câteva cuvinte care au ajuns imediat la inimile celor care le-au citit:

„Iubitele mele, Mara și Cezara, CINCISPREZECE. Când încep cei mai frumoși ani. Poate o să vi se pară teribili acum, dar cu vârsta de acum o să vă hrăniti toată viața. CINCISPREZECE. Poate vârsta copilului interior a fiecărui adult care ascultă de copilul interior.

Citește și: „Regina” muzicii românești din anii 90 a ajuns să trăiască într-un container. A rămas fără lumină și căldură: „Ne culcăm mai devreme și asta e”

Adică, motorul, focul viu, vocea sau cum mai vreți voi să-i spuneți. CINCISPREZECE. Vă minte cine vă spune că e vârsta critică. E vârsta capitală. Pentru că prieteniile adevărate de acum rămân pentru totdeauna. CINCISPREZECE. Pentru că pasiunile de acum ard toată viața”, a conchis Mihai Morar.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut