vineri, iulie 19, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăSportMihnea Costachi a câștigat turneul blitz de la Openul „Ajedrez de Benasque”...

Mihnea Costachi a câștigat turneul blitz de la Openul „Ajedrez de Benasque” desfășurat în Spania. La șah clasic are patru victorii

Date:

Știri relevante

spot_img

Albaiulianul Mihnea Costachi a câștigat turneul blitz de la Openul Ajedrez de Benasque desfășurat în Spania. La șah clasic are patru victorii.

Mihnea Costachi, maestru internațional la șah, concurează, în aceste zile, la Openul Internațional de Șah „Ajedrez de Benasque” desfășurat în Spania.

Mihnea Costachi a câștigat turneul blitz de la Openul Ajedrez de Benasque desfășurat în Spania

Mihnea a reușit să câștige turneul blitz cu un punctaj de 8.5/9. La egalitate cu el s-a aflat spaniolul Enrique Tejedor, dar diferența dintre cei doi șahiști s-a făcut la tie-break.

Șahistul albaiulian continuă parcursul în Spania la turneul de șah clasic, acolo unde a reușit deja să securizeze patru victorii. În runda a cincea, Mihnea a remizat cu un mare maestru indian.

Citește și: Albaiulianul Mihnea Costachi și cugireanul Cristian Romulus, în top la tuneul de șah „Cupa Orăștie 800”

După cinci runde jucate, albaiulianul se situează pe locul 9 în clasamentul general, dar mai are de disputat alte 5 partide de șah.

Openul Internațional de Șah „Ajedrez de Benasque”, desfășurat în perioada 5-14 iulie în Spania, a ajuns la cea de-a 43-a ediție.

Participanții, veniți din toată lumea să se întreacă în tehnici și tactici, se vor lupta pentru premii în valoare de 50.000 de euro, premii care vor fi distribuite între câștigătorii absoluți, veterani, juniori și fete.

author avatar
Redacția AlbaPress
spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut