miercuri, octombrie 4, 2023
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateMira, o cățelușă găsită în Alba Iulia cu o tumoră de 3...

Mira, o cățelușă găsită în Alba Iulia cu o tumoră de 3 kg, a pierdut lupta cu viața: “S-a dus, fără să ne poată spune câtă durere a îndurat”

Date:

Știri relevante

spot_img

Cu tristețe în suflet, voluntarii asociației “Prietenii lui Azor” din Alba Iulia au transmis că Mira, o cățelușă găsită în condiții grele, a pierdut lupta pentru viață. Aceasta purta după ea o tumoră de 3 kilograme.

Mira, o cățelușă găsită în Alba Iulia cu o tumoră de 3 kg, a pierdut lupta cu viața

“Mira a fost găsită la începutul lunii august, pe străzile din Alba Iulia, purtând după ea o tumoră de 3 kg, adică 1/4 din greutatea corpului său.

Cu o anemie mare inițial, a primit tratament de susținere și transfuzii de sânge înainte și după operație, starea ei de sănătatea îmbunătățindu-se considerabil.

În ziua în care trebuia să fie externată Mira a suferit un atac cerebral și din acel moment starea ei a degenerat. S-a încercat tot ce s-a putut pentru a-i oferi un sfârșit de viață liniștit și plin de iubire, așa cum probabil nu a avut niciodată, însă trupul ei nu a mai putut lupta.

Citește și: E oficial! Marea deschidere a Sălii Polivalente “Alba Blaj” are loc pe 30 septembrie. Cât a costat

Mira s-a dus, așa cum se duc sufletele multor animăluțe chinuite, fără să ne poată spune câtă durere a îndurat”, au transmis reprezentanții asociației “Prietenii lui Azor” pe pagina de Facebook.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut