marți, februarie 20, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateMisterul peșterii unde apa curge cu susul în jos iar telefoanele mobile...

Misterul peșterii unde apa curge cu susul în jos iar telefoanele mobile se strică. Ce ascunde

Date:

Știri relevante

spot_img

Peștera Davelis din Grecia este un loc secret de lângă Atena pe care aproape nimeni nu-l vizitează. Cercetătorii sunt uimiți de fenomenele inexplicabile care au loc în zonă.

Încă de la intrare, poți simți o energie ciudată care nu vine din această lume, a declarat Dimitrios Makridopoulos despre peștera grecească, care este asociată cu mărturii oculte și speculații despre experimente militare.

Misterul peșterii unde apa curge cu susul în jos iar telefoanele mobile se strică. Ce ascunde

Un loc secret de lângă Atena pe care aproape nimeni nu-l vizitează. Motivul este reprezentat de numeroasele superstiții pe care doar pasionații de ocultism vin să le exploreze.Misterul peșterii unde apa curge cu susul în jos iar telefoanele mobile se strică. Ce ascunde

Peștera Davelis se află pe partea de sud-vest a muntelui Pendeli, de unde a provenit marmura pentru construcția Partenonului.

Citește și: Peștera din Munții Apuseni care e veche de 10 milioane de ani. Aici ar fi încolțit prima sămânță de grâu din România

Peștera poartă numele unui bandit din secolul al XIX-lea pe nume Davelis. El și banda sa o foloseau ca ascunzătoare și, potrivit legendei, exista și un labirint de tuneluri care duceau la casa ducesei care îi era amantă. La intrarea în peșteră, în stâncă, se află o biserică de pustnic bizantină din secolul al XII-lea.

Zeul Pan era venerat puțin mai adânc în peșteră, iar rămășițele care confirmă acest lucru pot fi văzute la Muzeul de Arheologie din Atena. Pe unul dintre pereți pot fi văzute sculpturi ale unor foști călători, inclusiv ale mai multor scriitori englezi din secolul al XIX-lea și începutul secolului al XX-lea.

Există înregistrări conform cărora armata greacă a practicat operațiuni secrete acolo, motiv pentru care peștera a fost închisă publicului. De asemenea, a fost asociată cu arme nucleare, experimente din Războiul Rece și numeroase teorii ale conspirației.

Peșterile de munte în formă de piramidă și-au dobândit statutul ocult datorită diverselor mărturisiri ale vizitatorilor.

Aceștia ar fi văzut apă picurând din podea până în tavan, creaturi asemănătoare unor pisici care se plimbau în picioare și ceva ciudat se întâmplă cu dispozitivele electronice de acolo – se opresc și se strică. Peștera ar putea servi drept decor pentru un film de groază, deoarece se presupune că acolo ar putea fi găsite urme de ritualuri oculte.

Grecul Dimitrios Makridopoulos, care a fost întotdeauna fascinat de paranormal, a intrat în peșteră cu o cameră de luat vederi și un dispozitiv care caută activități neobișnuite folosind frecvențe radio.

Citește și: Peștera secretă din Munții Apuseni care ar fi printre cele mai frumoase din lume. De ce nu poate fi vizitată

Dispozitivele au înregistrat sunete, umbre și figuri neobișnuite și, potrivit acestuia, Dimitrios a simțit deja la intrare o energie ciudată, ca și cum ar fi venit dintr-o altă lume. 

Experții explică faptul că motivul ar putea fi magnetismul, dar nu pot explica cauza, potrivit alephnews.ro

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut