luni, iulie 22, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateNatanael Poruț din Alba, cel mai bun electrician de mentenanță din cadrul...

Natanael Poruț din Alba, cel mai bun electrician de mentenanță din cadrul DEER. A câștigat “Trofeul Electricianului” 2023

Date:

Știri relevante

spot_img

În cadrul competiției “Trofeul Electricianului”, desfășurată la nivel național, echipa DEER a obținut o victorie strălucitoare sub îndrumarea lui Natanael Poruț din Alba.

Natanael Poruț din Alba, cel mai bun electrician de mentenanță din cadrul DEER

Natanael Poruț face parte din echipa DEER, sucursala Alba.

Cu peste un deceniu de experiență în domeniu, el a demonstrat încă o dată că este un adevărat maestru al electricității.

“Domnul Poruț Natanael este unul dintre cei mai buni specialiști ai companiei noastre. Alături de colegii cu care a concurat la secțiunea Montare și reparații instalații MT și JT (PA-PT, LEA, LES) din cadrul Trofeului Electricianului – faza națională 2023, domnul Poruț a obținut locul I pe echipe.

La această performanță a ajuns prin efortul susținut, implicarea și dăruirea cu care, în cei peste 10 ani petrecuți în cadrul Sucursalei Alba, și-a îndeplinit toate sarcinile de serviciu.

Citește și: Care este afacerea care îmbogățește tot mai mulți români? Profiturile explodează în luna septembrie

Își iubește meseria, echipa din care face parte și, mai ales, iubește provocările pe care fiecare nouă zi i le aduce. Despre a fi electrician, domnul Poruț consideră că este o meserie care te solicită, care presupune concentrare și atenție asupra tuturor manevrelor executate în instalațiile electrice.

De aceea, pe tinerii – care și-au ales aceeași cale ca și el – îi sfătuiește să nu facă niciodată compromisuri și întotdeauna să fie atenți și prevăzători pentru a lua deciziile corecte. “Atenția înseamnă viață!” spune Specialistul DEER.

Citește și: Câți ani are Peanut, cea mai bătrână găină din lume? A fost descoperită într-un ou putrezit

Familia este cea mai mare realizare a sa, este ”motorul” care îi dă zilnic putere, determinându-l să meargă înainte. Deși călătorește destul de mult, pentru colegul nostru, acasă este locul în care se simte cel mai bine, înconjurat de căldura familiei. Ne mândrim cu Specialiștii DEER!”, au transmis reprezentanții DEER pe pagina de Facebook.

author avatar
Valentina Curac
spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut