luni, iulie 15, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăInternaționalNeamțul care a arbitrat România - Olanda la EURO 2024, acuzat de...

Neamțul care a arbitrat România – Olanda la EURO 2024, acuzat de complicitate într-un caz de manipulare a rezultatelor. Ce a făcut?

Date:

Știri relevante

spot_img

Neamțul care a arbitrat România – Olanda la EURO 2024, acuzat de complicitate într-un caz de manipulare a rezultatelor. Iată ce a făcut.

Felix Zwayer este arbitrul care a condus partida dintre România și Olanda.

Neamțul care a arbitrat România – Olanda la EURO 2024, acuzat de complicitate într-un caz de manipulare a rezultatelor. Ce a făcut?

Felix Zwayer a fost implicat într-un scandal care a avut loc în 2005. Zwayer a fost acuzat de complicitate într-un caz de manipulare a rezultatelor în fotbalul german.

Arbitrul Robert Hoyzer a fost condamnat pentru fraudă într-o organizație criminală. Acesta a recunoscut că a primit bani pentru a manipula rezultatele unor meciuri, inclusiv în ligile a doua și a treia din Germania.

Citește și: România – Olanda 0-3! Olandezii pun capăt speranțelor tricolorilor la EURO 2024

Zwayer, care la acea vreme era arbitru de linie, a primit și el o suspendare de șase luni pentru că nu a dezvăluit imediat informații legate de acest scandal.

Ce s-a întâmplat a fost că Hoyzer i-a oferit o sumă de bani lui Zwayer pentru a influența un meci în favoarea echipei Wuppertal, într-o confruntare cu echipa de rezerve a clubului Werder Bremen, conform unui raport al Tribunalului Sportiv al Federației germane de fotbal (DFB).

Arbitrul a respins, cel mai recent pe 2 aprilie 2022 la Das aktuelle Sportstudio, de mai multe ori acuzația că ar fi primit bani de la Hoyzer. Acesta susține că a acceptat o suspendare scurtă pentru a evita alte proceduri.

Zwayer și-a reluat activitatea în arbitraj și a continuat să progreseze în carieră, unde a fost central la competiții de prestigiu cum ar fi Bundesliga, Europa League și la meciuri din calificările pentru Campionatul Mondial și Campionatul European, iar acum la EURO 2024.

author avatar
Redacția AlbaPress
spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut