duminică, iunie 16, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăOrașul tăuOcna MureșNicolae Ciucă, în vizită la Băile Sărate Ocna Mureș: „Acest complex balnear...

Nicolae Ciucă, în vizită la Băile Sărate Ocna Mureș: „Acest complex balnear a revenit pe harta turismului național”

Date:

Știri relevante

spot_img

Nicolae Ciucă a vizitat, duminică, complexul balnear Băile Sărate de la Ocna Mureș. Liderul PNL a afirmat că „acest complex balnear a revenit pe harta turismului național”.

„Am văzut astăzi complexul balnear Băile Sărate Ocna Mureș, o investiție derulată de administrațiile liberale de la nivel local începutul lui 2023, baza de tratament și agrement a fost profitabilă încă din primul an de funcționare, având perspective solide de a fi pe plus și în acest an.

Nicolae Ciucă, în vizită la Băile Sărate Ocna Mureș: „Acest complex balnear a revenit pe harta turismului național”

Prin conlucrarea Consiliului Județean Alba cu Consiliul Local Ocna Mureș, acest complex balnear a revenit pe harta turismului național, după mulți ani de uitare și degradare.

Citește și: Gazul letal care îi afectează pe ardeleni. Alba, Cluj și Sibiu, printre cele mai afectate județe: „Se atașează de aerosol și rămâne la nivelul de 1-1,5 m înălțime, exact unde respiră copiii”

În anul trecut, peste 250.000 de vizitatori s-au bucurat de beneficiile apelor de aici. Cu fonduri europene, se vor finanța lucrări pentru extindere, îmbunătățire a calității serviciilor și pentru utilizarea energiei regenerabile.

Complexul „Băile Sărate Ocna Mureș” este un exemplu de succes al administrațiilor locale liberale.

Citește și: „Pasiunile” unor români celebri: Slavici spărgea geamurile vecinilor, Eminescu lega cafelele. Lui Brâncuși îi plăcea vinul

Creșterea calității vieții, crearea de noi locuri de muncă și stimularea climatului economic local sunt principalele obiective ale aleșilor PNL”, a subliniat Nicolae Ciucă.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut