joi, aprilie 25, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateNicu Covaci, solistul trupei Phoenix, operat de urgență pe creier. De ceva...

Nicu Covaci, solistul trupei Phoenix, operat de urgență pe creier. De ceva timp îi amorțea fața și i se încețoșa vederea

Date:

Știri relevante

spot_img

Nicu Covaci a fost operat de urgență pe creier la Timișoara. Colegii săi de trupă au transmis un mesaj pe rețelele de socializare.

Solistul trupei Phoenix, Nicu Covaci, a fost operat de urgență pe creier la Timișoara. Colegii săi de trupă au transmis un mesaj pe rețelele de socializare.

Nicu Covaci, solistul trupei Phoenix, operat de urgență pe creier. De ceva timp îi amorțea fața și i se încețoșa vederea

Compozitorul și solistul Nicu Covaci, în vârstă de 76 de ani, a fost operat de urgență pe creier la Timișoara.

Se pare că problemele de sănătate ale lui Nicu Covaci au apărut în urmă cu aproximativ două săptămâni, atunci când liderul trupei simbol a început să simtă că îi amorțește fața. Apoi a început să i se încețoșeze vederea și chiar sa vadă dublu. Atunci a hotărât să își facă un RMN, iar rezultatele indicau o problema gravă.

Potrivit presei locale, diagnosticul pus de specialiștii de la Secția de Neurochirurgie, conduși de medicul Horia Pleș, a fost Proces Expansiv Intracranian. Printr-o intervenție care a durat aproximativ 6 ore, a fost extirpată chirurgical o tumoră de pe creier, iar mostre din formațiune au fost trimise la laborator, conform opiniatimisoarei.ro.

Citește și: Satul din Munții Apuseni unde se „ascund” bulgări uriași de aur. O pepită avea 53 kg

Formaţia Phoenix a transmis, în această seară, un mesaj pe pagina oficială de Facebook a lui Nicu Covaci, explicând că nu s-au oferit date despre situaţia actuală a acestuia ”din raţiuni obiective şi pentru a proteja starea lui”. ”Nicu a trecut cu succes (încā) un obstacol major”, au transmis colegii de trupă ai artistului.

“Salutare tuturor! Din rațiuni obiective și pentru a proteja starea lui Nicu, nu am oferit informații despre situația actuală. Nicu a trecut cu succes (încă) un obstacol major! A suferit o intervenție chirurgicală delicată, încheiată cu Bine!”, au postat, în această seară, cei de la Phoenix.

Aceștia transmit mulțumiri echipei medicale și tuturor prietenilor ce-au fost aproape în aceste momente determinante, iar lui Nicu Covaci îi urează: “Hai, înapoi pe scenă!”.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut