luni, iulie 15, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateO elevă de la Liceul Militar din Alba Iulia, în top la...

O elevă de la Liceul Militar din Alba Iulia, în top la Festivalul Internațional de creație și interpretare „Ana Blandiana”. Ce premiu au obținut

Date:

Știri relevante

spot_img

Doi elevi de la Liceul Militar din Alba Iulia, în top la Festivalul Internațional de creație și interpretare „Ana Blandiana”. Iată ce premii au obținut.

Participările elevilor cu valențe creative la concursuri de lectură și creație se materializează în numeroase premii și distincții care vin ca o recompensă și o încurajare a activităților desfășurate în acest domeniu.

O elevă de la Liceul Militar din Alba Iulia, în top la Festivalul Internațional de creație și interpretare „Ana Blandiana”

Cu o pasiune pentru disciplina limba și literatura română și inspirată de creațiile scriitorilor contemporani, eleva sergent Roxana Bizău (clasa a XI-a) a obținut Premiul II la Festivalul Internațional de creație și interpretare „Ana Blandiana”, secțiunea critică.

Concursul se adresează elevilor din învățământul primar, gimnazial și liceal, studenților și profesorilor din țară și din străinătate, iar ediția din acest an a XII-a, a avut ca temă „O călătorie spre marea interioară”.

Citește și: VIDEO Momentul în care o girafă îi „fură” copilul unei mame. Fetița voia să hrănească animalul, dar a fost smulsă

Concursul interjudețean de cultură religioasă „Mitropolitul Bartolomeu Valeriu Anania. Vocea din agora cetății” i-a oferit posibilitatea elevului sergent Ștefan Orlea (clasa a XI-a) să își valorifice creativitatea literară pe teme religioase și să obțină Premiul II.

Cei doi elevi sunt pregătiți și îndrumați de doamna profesoară de limba și literatura română, Cosmina Mircea.

author avatar
Redacția AlbaPress
spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut