luni, iulie 22, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateO fotografie cât o mie de cuvinte: Un băiețel a îmbrățișat un...

O fotografie cât o mie de cuvinte: Un băiețel a îmbrățișat un voluntar, de la Crucea Roșie Română, pentru că i-a dăruit un ghiozdan cu rechizite

Date:

Știri relevante

spot_img

În timpul unei campanii organizate de Crucea Roșie Română – Filiala Alba, a fost surprins un moment deosebit de emoționant. Un băiețel, copleșit de recunoștință, îmbrățișează un voluntar cu zâmbetul pe buze, pentru că a primit un ghiozdan cu rechizite pentru școală.

“Povești din ghiozdănel: Îmbrățișarea

O fotografie face cât 1000 de cuvinte. Nu credem însă că avem îndeajuns de multe cuvinte ca să explicăm această fotografie, dar vom încerca. Este făcută la finalul uneia dintre zilele în care am distribuit ghiozdane în cadrul campaniei „Înapoi la școală”.

O fotografie cât o mie de cuvinte

După o zi plină și obositoare, colegii noștri au ajuns într-un final la un băiețel dintr-o comunitate izolată. Copilul a primit timid ghiozdănelul cu rechizite și a rămas tăcut lângă colegii noștri, în timp ce aceștia își completau borderoul de donație. La final, l-a tras ușor de mână pe unul dintre colegi spunând că vrea să-i dea ceva.

Acel „ceva”, care pentru unii poate fi neînsemnat, a fost o îmbrățișare sinceră. Era „ceva-ul” cel mai de preț pe care acel băiețel firav l-a oferit din tot sufletul. Doar după ce a îmbrățișat pe rând pe fiecare dintre colegii noștri, a zâmbit fericit și a deschis ghiozdanul pentru a se bucura de tot ce este înăuntru. Iată povestea din spatele acestei fotografii. Nu este cea mai clară sau cea mai bună fotografie, dar vă asigurăm că valorează mai mult decât toate cuvintele din lume.

„Povești din ghiozdănel” este o campanie care dorește să tragă un semnal de alarmă privind situația multor copii nevoiași din județul Alba, care continuă să meargă la școală chiar dacă eforturile pe care trebuie să le facă sunt enorme. Protejăm identitatea copiilor, dar vom relata poveștile lor astfel încât să ne inspire pe fiecare dintre noi.

Citește și: 31 octombrie 2023: „Pune stop depresiei și anxietății” la atelierul de Biblioterapie al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba

Fiecare istorisire este reală și a fost aflată în urma campaniei „Înapoi la școală” prin care Crucea Roșie Filiala Alba a distribuit, cu sprijinul companiilor Star Assembly și Star Transmission, 500 de ghiozdane complet echipate copiilor nevoiași din județul Alba).”, au scris reprezentanții organizației Crucea Roșie Română – Filiala Alba pe pagina de Facebook.

author avatar
Valentina Curac
spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut