miercuri, februarie 21, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateO mamă din Ardeal a reușit să scoată sute de oameni în...

O mamă din Ardeal a reușit să scoată sute de oameni în stradă. Mesajul pentru Iohannis: „Să facem schimb două zile”

Date:

Știri relevante

spot_img

O mamă a reușit să scoată sute de oameni în stradă. Mesaj pentru Iohannis: Să facem schimb două zile. Iată de ce a început tânăra protestul și câți oameni s-au alăturat.

Sute de oameni au protestat seara trecută la Sibiu împotriva măsurilor fiscale adoptate în ultima perioadă. Manifestanţii au mărşăluit pe principalele bulevarde ale oraşului cu pancarde şi şi-au strigat nemulţumirile.

O mamă a reușit să scoată sute de oameni în stradă. Mesajul pentru Iohannis: „Să facem schimb două zile”

Protestul a fost organizat de o mamă, iar ei i s-au alăturat şi alte femei, supărate pe ceea ce se întâmplă în ţara noastră, potrivit Observator.

Cristina are doi copii. Ei sunt primul motiv pentru care a decis să iasă în stradă.

Citește și: Medicii de familie și cei din policlinici continuă protestele. Statul vrea să le taie finanțarea: „Vom închide cabinetele”

Iar al doilea este faptul că a fost obligată să plătească impozit la finalul unui concediu luat pentru a avea grijă de una dintre fetiţele ei. Faptul că şi alte mămici din mediul online au fost de partea ei, i-a dat şi mai mult curaj.

„Ne-am, cum să zic, organizat într-un timp atât de scurt şi chiar nu mă aşteptam să aibă aşa… un impact major.

Doar o simplă cerere pe care am pus-o pe un grup de mămici de Sibiu, atât. Ele m-au ajutat, m-au sprijinit moral şi am zis da, pot, chiar pot” a declarat mămica.

Nemulţumită de noile măsuri fiscale, Cristina are un mesaj pentru preşedintele României.

Citește și: Medicii de familie și cei din policlinici continuă protestele. Statul vrea să le taie finanțarea: „Vom închide cabinetele”

„Să facem schimb două zile, el cu salariul meu, eu cu salariul lui, să vadă dacă se poate trăi cu doi copii, cu rată de 2.500 de lei şi cu salariile care se ştie destul de bine cum sunt în România.” a mai declarat aceasta.

Şi tinerii s-au alăturat protestului iniţiat de mame. Sibienii s-au plimbat pe principalele bulevarde ale oraşului până au ajuns în Piaţa Mare.

Protestul va avea loc în fiecare zi de ora 17:00 şi ţine până pe data de 4 februarie.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut