joi, aprilie 25, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăCulturăTeatruO nouă provocare la laboratorul de C′ArteTeatru al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga”...

O nouă provocare la laboratorul de C′ArteTeatru al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba. Ce vor pune în scenă pasionații de teatru?

Date:

Știri relevante

spot_img

Joi, 4 aprilie 2024, începând de la ora 15:00, pasionații de teatru pot participa la o nouă ediție a proiectului 3.37 Laboratorul de C′ArteTeatru, care se va desfășura la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” din Alba Iulia.

De această dată, coordonatoarea laboratorului, lector universitar doctor Cătălina Mihăilă de la Universitatea de Arte din Târgu Mureș, ne propune tema „De la textul dramatic la cuvântul rostit”.

O nouă provocare la laboratorul de C′ArteTeatru al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba. Ce vor pune în scenă pasionații de teatru?

În cadrul activității, cei prezenți vor pune în scenă monologuri pornind de la texte selectate din cartea „Micul Prinț” de Antoine de Saint-Exupery și din creația literară a scriitorilor Nichita Stănescu și Matei Vișniec.

Sub îndrumarea coordonatoarei proiectului și a bibliotecarei Liudmila Cioflică vor avea loc pregătirea momentelor, punerea lor în scenă și analizarea prestației artistice (feed-back).

Citește și: Primăria Alba Iulia scoate la licitație prima parcelă de teren din zona economică a municipiului. Pe ce perioadă poate fi concesionat și la ce preț?

În încheierea activității va fi propusă tema următoare și se vor prezenta cărțile necesare punerii în scenă a momentelor prezentate.

3.37 Laboratorul de C′ArteTeatru este un proiect organizat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba și este un proiect multiart de promovare a fondului de carte, de încurajare a lecturii, de promovare a scriitorilor, de promovare instituțională utilizând forme de expresie teatrală, în colaborare cu unul sau mai mulți parteneri și colaboratori, prin realizarea de produse culturale pentru publicul general în sensul promovării culturii.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut